Een bedrijfspand of kantoorruimte huren in Laren

Overweegt u om een bedrijfspand of een kantoorruimte in Laren te huren? Dan is het goed om te weten welke mogelijkheden er zijn en waar u op moet letten. In dit artikel vertellen we waar in Laren bedrijventerreinen zijn en waarom dit mooie Gooise dorp zo’n fijne plek is om zich te vestigen. We sluiten af met wat tips voor het vinden van de perfecte ondernemerslocatie in Laren.

Bedrijfsruimte huren in Laren

Het bekendste bedrijventerrein in Laren is Molenveld. Verder hebben bedrijven in Laren zich gevestigd op allerlei mooie plekken in het dorp. Wilt u weten wat het huuraanbod van kantoorpanden of bedrijfsruimtes is in Laren, bel dan even met Siewe Zakelijk. Deze Gooise bedrijfsmakelaar is al 100 jaar in Bussum gevestigd en heeft een heel goed netwerk in ’t Gooi. Siewe staat erom bekend dat zij meedenken met u vanuit zakelijk inzicht en kennis van het bedrijfsonroerend goed.

Maak met uw bedrijfspand of kantoor een goede eerste indruk

Het Gooi en vooral Laren is een fantastische plek om een bedrijfsruimte of kantoorpand te huren. Als bedrijf kunt u maar één keer een goede eerste indruk maken. Ondernemers in Laren zijn ervan verzekerd dat ze dat doen. Zodra u de A1 of de A27 af komt rijden, is de toon gezet. Laren is adembenemend mooi door de statige panden en het rijke groen. Het leuke is dat het dorp een aanbod heeft van moderne kantoren en 100 jaar oude bedrijfspanden met veel karakter, waar dienstverlenende bedrijven helemaal op hun plek zijn.

Huren in Laren op een toplocatie

Een ander groot pluspunt van zakelijk huren in Laren is de uitstekende bereikbaarheid. Zowel de A1 als de A27 zijn vanuit het hart van het dorp in een paar minuten te bereiken. Eenmaal op de snelweg bent u in een mum van tijd in andere Gooise dorpen, Hilversum, Almere, Amersfoort, Utrecht en Amsterdam. Laren zelf heeft geen treinstation, maar met de bus bent u met 25 minuten op Station Hilversum. In Laren zelf ligt alles op fietsafstand.

Alles in de buurt van uw kantoorpand of bedrijfsruimte in Laren

De omgeving van Laren is schitterend en de voorzieningen zijn dik in orde. Wie in Laren een kantoorpand of bedrijfsruimte huurt, zit altijd dichtbij de winkels en uitstekende horeca, waar u een zakenrelatie mee naartoe kunt nemen of zelf van een goede lunch kunt genieten. Even tussen de middag een frisse neus halen of gelijk na het werk sporten. Het kan allemaal als u in Laren onderneemt.

 7 tips voor het vinden van de perfect ondernemerslocatie in Laren

  1. Bedenk wat voor soort bedrijf u heeft en welke behoeften u heeft qua ruimte, toegankelijkheid, voorzieningen, enzovoort.
  2. Verken verschillende gebieden in Laren en kijk naar de beschikbare kantoorruimten en bedrijfspanden. U kunt online zoeken, lokale makelaars als Siewe raadplegen en zelfs met andere ondernemers in de omgeving praten om meer inzicht te krijgen.
  3. Denk na de bereikbaarheid voor klanten en werknemers, parkeermogelijkheden, nabijheid van andere bedrijven en voorzieningen zoals restaurants en winkels.
  4. Stel een realistisch budget vast voor de huur. Houd rekening met eventuele extra kosten zoals onderhoud, belastingen en nutsvoorzieningen.
  5. Plan bezoeken aan de locaties in Laren die u interesseren.
  6. Overweeg of de locatie ruimte biedt voor groei van uw bedrijf in de toekomst. Het kan frustrerend zijn als u snel uit uw locatie groeit en moet verhuizen.
  7. Het kan nuttig zijn om advies in te winnen bij een makelaar die verstand heeft van commercieel vastgoed Laren. Siewe helpt u bij het vinden van een geschikte locatie, doet de onderhandeling voor u en assisteert bij de contractvorming.

Tot slot

Wilt u meer weten over het huren van een bedrijfspand of kantoor in Laren? Neem contact op met Siewe Zakelijk. Wij helpen u graag.

Menu