Een bedrijfsruimte of kantoorpand huren in Naarden

Onderneemt u al in Naarden of wilt u zich gaan vestigen in dit mooie Gooise dorp? Dan vindt u op deze pagina interessante informatie over het huren van een bedrijfsruimte of kantoorpand in Naarden. We vertellen waarom Naarden zo’n aantrekkelijke plek is en geven advies over waar u op moet letten als u een bedrijfspand in Naarden wilt gaan huren. Heeft u na het lezen nog vragen of wilt u worden bijgestaan door een écht Gooise bedrijfsmakelaar? Bel Siewe Zakelijk. We zijn al meer dan 100 jaar dé Gooise makelaar.

Waarom in Naarden ondernemen?

Naarden is een fantastische plek om te ondernemen en hier een bedrijfspand of kantoorruimte te huren. Allereerst door de charme van het Gooise dorp. Naarden staat bekend als vestingstad. De historische en pittoreske setting trekt zowel toeristen als bewoners aan, wat gunstig kan zijn voor bedrijven in de detailhandel, horeca en toerismesector. Maar ook als u een ander type bedrijf heeft en wilt ondernemen op een perfect bereikbare plek centraal in Nederland, is Naarden een goede plek om een kantoorpand of bedrijfsruimte te huren.

Perfect bereikbare bedrijfspanden in Naarden

Naarden ligt dicht bij de A1 en de A6, waardoor het dorp goed te bereiken is vanuit Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Almere én Schiphol. In en rondom Naarden is er voldoende parkeergelegenheid, zowel betaald als gratis. Dit is gunstig voor klanten en medewerkers die met de auto komen. Het dichtstbijzijnde treinstation is Naarden-Bussum. Vanaf dit station zijn er regelmatige verbindingen naar Amsterdam, Utrecht en Amersfoort. Het station ligt op korte afstand van het centrum van Naarden en is gemakkelijk bereikbaar met de fiets of bus.

Welke bedrijventerreinen zijn er in Naarden?

Naarden heeft diverse bedrijventerreinen die diverse ondernemersmogelijkheden bieden voor verschillende soorten bedrijven, afhankelijk van hun specifieke behoeften en sectoren. Er zijn diverse bedrijfspanden en kantoren te huur in het hart van Naarden en dan zijn er nog bedrijventerreinen Gooimeer-Noord en Gooimeer-Zuid die dicht bij de snelweg A1 liggen.

Waar moet u op letten als u een kantoor of bedrijfspand huurt in Naarden?

Heeft u een kantoorruimte of bedrijfspand in Naarden op het oog? Bezoek de locatie dan meerdere keren: een keer in de ochtend, middag, avond en weekend. Zo krijgt u een reëel beeld van de drukte of rust rondom het kantoorpand of de bedrijfsruimte die u op het oog heeft. Bekijk ook gelijk hoe het zit met parkeren. Heeft u vaak bezoek, dan zijn goede parkeervoorzieningen essentieel. Check ook hoe het zit met de duurzaamheid en onderhoudsstaat van het pand en verken de huurprijzen van de omliggende kantoren en bedrijfspanden. Tot slot: zoek uit of uitbreiding of aanpassingen mogelijk zijn en hoe het zit met het eventueel regelen van vergunningen.

Hulp bij het vinden van een geschikt kantoorpand of bedrijfsruimte

We kunnen ons voorstellen dat u hier als drukbezet ondernemer beperkt tijd heeft. In dat geval nemen wij alles wat we hierboven hebben omschreven voor u uit handen. We inventariseren uw ondernemerswensen en gaan op zoek naar een geschikte kantoorruimte of bedrijfspand in Naarden. Daarna doen we alle onderzoeken die nodig zijn, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken en geen ‘kat in de zak’ huurt. Siewe Zakelijk helpt al jaren ondernemers in het Gooi. We hebben als echte Gooise makelaar veel marktkennis en weten ook hoe we ondernemers kunnen ondersteunen, zodat zij zich kunnen richten op hun core business.

Menu