Verhuurd

Amsterdamsestraatweg 31-B Naarden

1411 AW
NAARDEN
Huurprijs € 1.500,- p.m.

PRACHTIGE NIEUWBOUW UNIT MET BEDRIJFSRUIMTE EN KANTOORRUIMTE VAN CA. 128 M² INCLUSIEF TWEE PARKEERPLAATSEN, OP BEDRIJVENTERREIN GOOIMEER ZUID IN NAARDEN.

INDELING
De unit beschikt over een bedrijfsruimte op de begane grond van ca. 64 m² en op de verdieping kantoorruimte van ca. 64m².
De unit is zeer duurzaam gebouwd en zijn voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming/-koeling en vier zonnepanelen op het dak.

OPLEVERINGSNIVEAU
– Gevlinderde betonvloer op de begane grond.
– Warmtepomp.
– Vloerverwarming/-koeling.
– Glad afgewerkte muren.
– Huidige elektra installatie; daarbij zijn geen stopcontacten en lichtpunten op de verdieping voorzien. Er is een groepenkast.
– Brandalarm.
– Elektrische overheaddeur.
– Zonnepanelen op het dak.
– Aparte loopdeur.
– Twee parkeerplaatsen.
– De begane grond heeft een vloerbelasting van 750kg/m², de verdiepingsvloeren hebben een vloerbelasting van 400kg/m².
– Toilet.

HUURPRIJS
€ 1.500,- per maand excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
€ 50,- per maand excl. BTW.

PARKEREN
Twee parkeerplaatsen per unit en voldoende parkeergelegenheid aan de openbare weg.

BESTEMMINGSPLAN
Conform het huidige bestemmingsplan kent het bedrijfsgebouw de bestemming ‘Bedrijf-B’ en is het bestemd voor bedrijfsactiviteiten behorende tot de categorieën 1 en 2 op de lijst van bedrijfsactiviteiten.

LOCATIE
Het business center is gelegen aan de Amsterdamsestraatweg op het bedrijventerrein “Gooimeer” te Naarden. Dit bedrijventerrein ligt centraal in ’t Gooi en ligt direct aan de A1.

Controle op de productie van softdrugs:
Op last van politie en gemeente zullen periodiek, maar niet regelmatig controles uitgevoerd worden op de aanwezigheid en of productie van verboden middelen zoals softdrugs (wiet) en harddrugs. De controles zullen kort van te voren aangekondigd worden en uitgevoerd worden gedurende kantooruren. Bij een controle loopt de controleur in enkele minuten door het pand en controleert de meterkast. De controles worden doorgaans uitgevoerd door een beveiligingsbedrijf. De overlast is minimaal.

Voor meer informatie:
Siewe Bedrijfsmakelaars
tel. 035-6990043
zakelijk@siewe.nl

Interesse? Neem contact met ons op

Voor klanten uit Almere
Voor klanten uit ’t Gooi
Menu