Antennestraat 44-s Almere

1322 AE
ALMERE
Huurprijs € 900,- p.m.

BIJZONDERE, ARCHITECTONISCHE SHOWROOM MET FRAAIE GEBOGEN LIJNEN EN TRAPPARTIJEN, VAN CA. 150 M² VERDEELD OVER 3 VERDIEPINGEN. DE RUIMTE IS GOED BEREIKBAAR VANAF DE A6.

Het pand is uitstekend bereikbaar door de ligging dicht tegen de A6, op een goede afstand van het centrum èn bereikbaar met het openbaar vervoer. De showroom is onderdeel van een grote bedrijfsruimte aan de achterkant en kantoorruimte bij de ingang rechts en op de eerste verdieping. Een interessante ruimte voor fotostudio, beauty behandelingen, showroom of praktijk ruimte.

Let op: de ruimte heeft een daklicht, maar is niet voorzien van ramen.

INDELING:
Gezamenlijke entree, met eventuele wachtruimte, de showroomruimte zit links van de entree. De ruimte is voorzien van vloerbedekking, gemeenschappelijke toiletten. Toegang tot de showroom, met in ronde trap naar de eerste en tweede verdieping.

HUURPRIJS
€ 900,- per maand exclusief BTW.

SERVICEKOSTEN
€ 500,- per maand exclusief BTW.
Inclusief internet, nutsvoorzieningen etc.

PARKEREN
Op het terrein zijn diverse parkeerplaatsen voor de deur beschikbaar (omheind) en extra parkeerplaatsen op het naastliggende terrein (gezamenlijk).

BEREIKBAARHEID
Het pand is goed bereikbaar, zowel per openbaar vervoer als met de auto. De A6 richting Amsterdam en Lelystad is binnen enkele minuten bereikbaar. Vanaf hier kunt u doorrijden naar de A1 richting Amsterdam of Amersfoort of de A27 richting Utrecht.

ENERGIEPRESTATIECERTIFICAAT
C.

Bent u geïnteresseerd, laat het ons dan weten we helpen u graag!
Een bezichtiging kan vaak op korte termijn geregeld worden: bel ons op 036-3030994.

Meer informatie:
Siewe Bedrijfsmakelaars
036-3030994
zakelijk@siewe.nl

Interesse? Neem contact met ons op

Voor klanten uit Almere
Voor klanten uit ’t Gooi
Menu