Verkocht

Aresstraat 21 Almere

1363 VJ
ALMERE
Vraagprijs € 600000,- k.k.

WOONHUIS MET ZELFSTANDIG, INPANDIG EN MULTIFUNCTIONEEL KANTOOR
Gelegen in het gewilde Homeruskwartier in Almere Poort uniek en zeer bijzonder woonhuis met inpandig kantoor met een eigen opgang, gebouwd onder architectuur van Marc Koehler. Marc Koehler spreekt over een House in House concept waarbij de inpandige kantoorruimte integraal met het woonhuis gebruikt kan worden, maar ook als zelfstandig appartement of kantoor.

Dit huis moet je echt van binnen zien om er een goede indruk van te krijgen want het interieur is echt heel bijzonder. Als je van een modern en open interieur houdt ben je hier aan het juiste adres. Door het open trappenhuis en de splitlevel verdiepingen lopen de ruimtes naadloos in elkaar over terwijl je je ook goed kan afzonderen als dit is gewenst. Dit huis biedt ook goede mogelijkheden voor kantoor aan huis door een extra entree van de buitenzijde. Kom kijken en overtuig jezelf van de bijzondere kwaliteiten van dit unieke object!

De locatie in Almere Poort is zeer gunstig. Het Homeruskwartier kent veel sfeervolle winkels, supermarkt, natuur, water, meerdere scholen en horecafaciliteiten. Er zijn goede openbaar vervoersvoorzieningen waaronder een eigen NS Station en busverbindingen. De uitvalswegen A-1, A-6 en A-27 zijn zeer goed bereikbaar.

Indeling:
Begane grond:
Entree aan de voorzijde, 2e entree om naar de eerste verdieping te komen voor eventueel kantoor aan huis, hal met garderobe stook- en meterkast en toilet, zeer royale eetkeuken aan de voorzijde die is voorzien van een keukenblok, spoeleiland met bargedeelte. Alle benodigde inbouwapparatuur is aanwezig. Eetgedeelte en zitgedeelte met een schuifpui naar het terras boven het water van ca. 20 m2.
De gietvloer is voorzien van vloerverwarming, via een trap en een bordes zijn twee werkplekken bereikbaar op de tussenverdieping.

Via het spectaculaire “zwevende” stalen trappenhuis wordt de eerste verdieping bereikt. Deze verdieping is tevens bereikbaar via de trap aan de buitenzijde waardoor deze verdieping ook apart bereikbaar is voor bijvoorbeeld een kantoor aan huis. De buitentrap eindigt in een platje met voordeur naar de 1e verdieping, om eventueel als zelfstandig kantoor te gebruiken. Er is een keuze om deze ruimte bij het huis te betrekken als slaapruimte of als een zelfstandige unit, daar het ook afsluitbaar is via de binnendeur naar de binnentrap in het huis.

1e Verdieping: Deze verdieping is een mooie grote open ruimte die is voorzien van een pantry, mooie grote raampartijen alsmede een badkamer die is voorzien van een douche, wastafel en toilet waardoor deze verdieping tevens als slaapverdieping kan worden gebruikt.

2e verdieping: Via het “zwevende trappenhuis” bereikt men de 2e verdieping. Deze verdieping is karakteristiek, samen met de 3e verdieping, voor dit bijzondere huis. De 2e verdieping heeft 2 slaapkamers met in het midden de schuine badkamer, voorzien van douche, wastafelmeubel en toilet, evenals een kleine ruimte voor wasmachine en droger. Er zijn in het schuine dak van de 2 slaapkamers diverse elektrisch te bedienen grote dakramen. De raampartijen zijn tevens voorzien van zonwering en horren.

3e Verdieping: Via de “zwevende trap” bereikt men de 3e verdieping met het schuine dak en het grote dakraam in het midden, (eveneens met elektrisch te bedienen zonwering). Hier bevindt zich 1 afgesloten slaapkamer en een zeer zonnige open ruimte, ieder met grote raampartijen, voorzien van elektrisch te bedienen zonwering. Alle ramen kunnen met elektrische bediening geopend worden.

Buitenruimte: Aan de voorzijde van het huis bevindt zich een goede en ruime tuin met een berging voor de vuilnisbakken, daarnaast is ruimte voor een fietsenstalling. Aan de achterzijde van het huis is een terras van 20 m² boven het water.

Bijzonderheden:
• Uniek object gebouwd onder architectuur van Marc Koehler
• Gelegen op gunstige locatie in Almere Poort in het Homeruskwartier
• Gunstige ligging t.o.v. Amsterdam
• Goede openbaar vervoersvoorzieningen
• Scholen binnen 500 meter afstand
• Supermarkt, apotheek, en artsenpost binnen 400 meter
• Geschikt voor kantoor aan huis
• Zeer bijzonder object dat u beslist van binnen moet zien
• Energielabel A+
• Gietvloeren en vloerverwarming
• Bouwjaar 2011
• Perceeloppervlakte 133 m²
• Woonoppervlakte 198 m²
• Inhoud 710 m³
• Terras aan het water van 20 m²
• Ingemeten conform de branche brede meetinstructie (NEN 2580)

Geïnteresseerd in dit unieke object?
Aarzel dan geen moment en bel ons, een bezichtiging kan vaak op korte termijn worden gepland.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Siewe Bedrijfsmakelaars
ALMERE
Tel. 036-3030994
zakelijk@siewe.nl

Interesse? Neem contact met ons op

Menu