Verhuurd

Argonweg 101 Almere

1362 AD
ALMERE
Huurprijs € 1.275,- p.m.

ZEER FRAAI AFGEWERKTE NIEUWBOUW BEDRIJFSUNIT VAN TOTAAL 116 M² WAARVAN 58 M² BEDRIJFSRUIMTE EN 58 M² KANTOORRUIMTE OP DE VERDIEPING MET VEEL DAGLICHT, PERFECT GELEGEN VLAKBIJ DE SNELWEG A6.
Op het bedrijventerrein Hoge Kant in Almere Poort ligt deze bedrijfsruimte voorzien van toilet op de verdieping. Het pand is uitstekend bereikbaar vlakbij afslag 3 aan de A6.

OPLEVERINGSNIVEAU
– Toilet op de verdieping.
– Gestucte wanden.
– Electra installatie.
– Overheaddeur.
– Systeemplafond met LED-verlichting.
– Keuken.

HUURPRIJS
€ 1.275,- per maand exclusief BTW.

SERVICEKOSTEN
€ 50,- per maand exclusief BTW.

PARKEREN 
Voor het pand bevinden zich 3 parkeerplaatsen. 

BESTEMMING
Enkelbestemming Bedrijventerrein -1.
Meer informatie is te vinden op ruimtelijkeplannen.nl of neem contact op met Siewe Bedrijfsmakelaars.

BEREIKBAARHEID
Het bedrijventerrein Hogekant in Almere-Poort ligt op slechts een minuut per auto van de A-6 richting Amsterdam en Lelystad. De A-27 naar Utrecht ligt in de nabijheid. Tevens is de kavel prima per openbaar vervoer bereikbaar. Amsterdam is via de verbrede A1 binnen 15 minuten bereikbaar. Hogekant is dus voor alle vormen van vervoer prima bereikbaar. Het terrein is gelegen ten westen van de Hogering en eveneens aangesloten op de Elementendreef welke een snelle verbinding met de andere delen van Almere (Poort) en de regio heeft. Het is grotendeels gelegen binnen 2.000 meter van het NS-station, en heeft een bushalte (vrij liggende busbaan) centraal in het gebied. Twee fietsroutes, waaronder het Spoorbaan, ontsluiten het terrein met het omringende gebied. De ontsluitingsstructuur maakt, dat alle bedrijven zich met hun voorkant presenteren.
 
CONTROLE OP DE PRODUCTIE VAN SOFTDRUGS 
Op last van politie en gemeente zullen periodiek, maar niet regelmatig controles uitgevoerd worden op de aanwezigheid en of productie van verboden middelen zoals softdrugs (wiet) en harddrugs. De controles zullen kort van te voren aangekondigd worden en uitgevoerd worden gedurende kantooruren. Bij een controle loopt de controleur in enkele minuten door het pand en controleert de meterkast. De controles worden doorgaans uitgevoerd door een beveiligingsbedrijf. De overlast is minimaal.  
EEN BEZICHTIGING KAN SNEL GEREGELD WORDEN. BEL ONS, U KUNT OP KORTE TERMIJN TERECHT. 

Siewe Bedrijfsmakelaars
Veluwezoom 5
Almere
tel. 036-3030994
zakelijk@siewe.nl

Interesse? Neem contact met ons op

Menu