Verhuurd

Argonweg 27 Almere

1362 AA
ALMERE
Huurprijs € 1075,- p.m.

MODERNE BEDRIJFSRUIMTE MET KANTOORRUIMTE IN TOTAAL CA. 140 M² GELEGEN OP ÉÉN VAN DE BEST BEREIKBARE LOCATIES VAN ALMERE
Het betreft een goed bereikbare bedrijfsunit op bedrijventerrein ‘Hogekant’. Bedrijfsruimte van 70m² op de begane grond en 70m² kantoorruimte op de verdieping.

LIGGING
Aan de zuidwesthoek van Almere Stad bevindt zich het bedrijventerrein ‘Hogekant’, welke is gepositioneerd aan de Hogering (S101) tegenover het Bastion Hotel. Het object aan de Argonweg is centraal gelegen in de directe nabijheid van de rijksweg A6. Het gebied aan en rondom de Argonweg kenmerkt zich door de aanwezigheid van veel lokaal en regionaal georiënteerde bedrijven.  

BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op 2 autominuten vanaf afrit 3 van de A6. De A6 heeft een aansluiting met de A1 en A27. Per openbaar vervoer kan er gebruik gemaakt worden van de stadsbus. Bushalte op het terrein met verbinding naar NS Station Muziekwijk en in de toekomst het NS station Almere-Poort.

OPLEVERINGSNIVEAU
– Overheaddeur.
– Toilet.
– Keuken op begane grond en verdieping.
– Verlichting.

HUURPRIJS
€ 1.075,- per maand exclusief BTW.

SERVICEKOSTEN
€ 50,- exclusief BTW.

PARKEREN 
Voor het pand bevinden zich 2 parkeerplaatsen. 

BESTEMMING
Enkelbestemming Bedrijventerrein -1.
Meer informatie is te vinden op ruimtelijkeplannen.nl of neem contact op met Siewe Bedrijfsmakelaars.

LOCATIE 
Het bedrijventerrein Hogekant is een nieuw bedrijventerrein, direct aan de A6, afslag 3. Amsterdam, Utrecht en Amersfoort zijn binnen 20 autominuten te bereiken. Op het bedrijventerrein wordt 16.000 ha. aan bedrijfsruimte en kantoren gebouwd. 
 
CONTROLE OP DE PRODUCTIE VAN SOFTDRUGS 
Op last van politie en gemeente zullen periodiek, maar niet regelmatig controles uitgevoerd worden op de aanwezigheid en of productie van verboden middelen zoals softdrugs (wiet) en harddrugs. De controles zullen kort van te voren aangekondigd worden en uitgevoerd worden gedurende kantooruren. Bij een controle loopt de controleur in enkele minuten door het pand en controleert de meterkast. De controles worden doorgaans uitgevoerd door een beveiligingsbedrijf. De overlast is minimaal.  
Bent u geïnteresseerd, neem dan gerust telefonisch contact met ons op dan gaan we het pand samen met u bezichtigen. Wij kunnen dit vaak al op korte termijn realiseren.
U bent ook altijd welkom om contact op te nemen voor meer informatie.
tel. 036-3030994

Interesse? Neem contact met ons op

Menu