Verhuurd

Bakkenzuigerstraat 62 Almere

1333 HA
ALMERE
Huurprijs € 950,- p.m.

MULTIFUNCTIONELE RUIMTE OP DE EERSTE VERDIEPING VAN TOTAAL CA. 170 M². Het pand is gelegen op bedrijventerrein Poldervlak in Almere Buiten goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met eigen vervoer.

INDELING
Entree met ontvangst ruimte en gezamenlijk gebruik van keuken en toilet en trap naar de eerste verdieping.
Op de eerste verdieping zit aan de voorzijde een klein kantoor en verder twee grote ruimten aan de achterzijde, voorheen gebruikt als sportschool/dansschool.

OPLEVERINGSNIVEAU
– Toilet.
– Keuken.
– Trap.
– Meterkast.
– Laminaat.
– Internetaansluiting.

PARKEREN
4 parkeerplaatsen voor de deur.

HUURPRIJS
€ 950,- per maand, exclusief BTW.

SERVICEKOSTEN
In overleg.

LOCATIE
Bedrijventerrein Poldervlak is gelegen in Almere– Buiten. Het bedrijventerrein is via de Buitenring of de Tussenring direct aangesloten op de A6, hierdoor is een uitstekende bereikbaarheid met o.a. de auto gewaarborgd. Het centrum van Almere-Buiten alsmede het centrum van Almere-Stad is zowel met het openbaar vervoer als met het eigen vervoer goed te bereiken.
Almere-Buiten kent een heldere en logische infrastructuur, die het zoeken naar een bepaalde locatie vergemakkelijkt en een vlotte doorstroming van het verkeer sterk bevordert. Wonen, werken en recreëren: voor elk facet zijn er adequate voorzieningen.

Controle op de productie van softdrugs:
Op last van politie en gemeente zullen periodiek, maar niet regelmatig controles uitgevoerd worden op de aanwezigheid en of productie van verboden middelen zoals softdrugs (wiet) en harddrugs. De controles zullen kort van te voren aangekondigd worden en uitgevoerd worden gedurende kantooruren. Bij een controle loopt de controleur in enkele minuten door het pand en controleert de meterkast. De controles worden doorgaans uitgevoerd door een beveiligingsbedrijf. De overlast is minimaal.

Geïnteresseerd? Een bezichtiging kan vaak al op de korte termijn worden gerealiseerd.
Bel ons op 036-3030994

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Siewe Bedrijfsmakelaars
ALMERE
Tel. 036-3030994
zakelijk@siewe.nl

Interesse? Neem contact met ons op

Menu