Bolderweg 37-C Almere

1332 AZ
ALMERE
Huurprijs € 1.650,- p.m.

DEZE ZEER PRAKTISCHE, VOLLEDIG GEMODERNISEERDE BEDRIJFSRUIMTE VAN 200 M², GELEGEN OP BEDRIJVENTERREIN ‘DE BOLDER’, BIEDT ALLES WAT UW ONDERNEMING NODIG HEEFT.
De begane grond van 100 m² beschikt over een ruime unit met overheaddeur en raamkozijn, terwijl de verdiepingsvloer van 100 m² is voorzien van een systeemplafond, lichtarmaturen, pantry en airconditioning. Alles verkeert in vrijwel nieuwstaat. De locatie is uitstekend bereikbaar via de Hoge Ring en de A6.

OPLEVERINGSNIVEAU
Begane grond:
– Krachtstroom
– Verlichting
– Veel daglicht
– Laadpaal

Eerste verdieping:
– Airco (kan ook verwarmen);
– Vloerbedekking;
– Systeemplafond
– Modern toilet
– Modern keukenblok.

PARKEERGELEGENHEID
2 parkeerplaatsen, waarvan één voor de deur en één op het achter terrein

HUURPRIJS
€ 1.650,- per maand, exclusief BTW.

SEVICEKOSTEN
€ 60,- per maand, voor glasbewassing, elektronisch hek, terreinverlichting
€ 40,– per maand voor gebruik van de zonnepanelen. Op het pand liggen 40 zonnepanelen met een totaalopbrengst van ca. 13.000 kwh per jaar.

OPLEVERING
Per direct.

BESTEMMING
Enkelbestemming. Bedrijventerrein De Vaart 4-6. Deze kunt u vinden via de volgende link: https://www.ruimtelijkeplannen.nl/documents/NL.IMRO.0034.BP3Z19-on01/r_NL.IMRO.0034.BP3Z19-on01.html#_4_Bedrijventerrein 

Bedrijven tot en met milieucategorie 4.2(van5) zijn toegestaan inclusief bijbehorende detailhandel als ondergeschikte nevenactiviteit. 

LOCATIE
Het bedrijvencomplex ‘De Bolder’ is gelegen aan een zijweg van de Buitenring, die is verbonden met de Hoge Ring. Hierdoor wordt binnen enkele minuten de rijksweg A6 bereikt die Almere verbindt met de andere grote steden van de Randstad. In de directe omgeving zijn grote bedrijven als Yakult Europe, Ballast Nedam Bouwmaterieel, HG International, Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe gevestigd.

BEREIKBAARHEID
De hoofdaansluiting vindt plaats op de Hoge Ring S106, die direct aansluiting heeft op de A6. Via de rondweg van Almere is dit bedrijventerrein vanuit alle richtingen goed bereikbaar. Bereikbaarheid met openbaar vervoer is uitstekend met een bushalte op loopafstand naar het station van Almere Buiten en Almere Centrum.
 
CONTROLE OP DE PRODUCTIE VAN SOFTDRUGS:
Op last van politie en gemeente zullen periodiek, maar niet regelmatig controles uitgevoerd worden op de aanwezigheid en of productie van verboden middelen zoals softdrugs (wiet) en harddrugs. De controles zullen kort van te voren aangekondigd worden en uitgevoerd worden gedurende kantooruren. Bij een controle loopt de controleur in enkele minuten door het pand en controleert de meterkast. De controles worden doorgaans uitgevoerd door een beveiligingsbedrijf. De overlast is minimaal.

Heeft u interesse, laat het ons dan weten, wij helpen u graag!
Een bezichtiging kan vaak op korte termijn worden ingepland.

Siewe Bedrijfsmakelaars
Veluwezoom 5
Almere
Tel 036-3030994
zakelijk@siewe.nl

Interesse? Neem contact met ons op

Voor klanten uit Almere
Voor klanten uit ’t Gooi
Menu