Verhuurd

De Steiger 63-5 Almere

1351 AD
ALMERE
Huurprijs € 1.350,- p.m.

ZEER FUNCTIONELE BEDRIJFSHAL VAN CA 185 M² MET PARKEERGELEGENHEID OP EIGEN TERREIN.
Bestaande bedrijfshal met 3 parkeerplaatsen gelegen op een uitstekend bereikbare locatie op De Steiger. Direct aan de A6 en met een verbinding naar de A27. 

INDELING
Begane grond: bedrijfsruimte met kantoortje, toilet. Totaal ca 185 m² met een vrije hoogte van ca. 6.60 meter.

OPLEVERINGSNIVEAU
– Toilet
– Overheaddeur
– Verlichting
– Heather

HUURPRIJS
€ 1.350,- per maand exclusief BTW

SERVICEKOSTEN
€ 200,– per maand exclusief BTW ten behoeve van verwarming, water en electra (op nacalculatie) en onderhoud buitenterrein.

PARKEREN 
Voor het pand bevinden zich 3 parkeerplaatsen. 
Direct voor het pand op de openbare weg meer dan voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. 

LOCATIE
Dit object is gelegen op het bedrijventerrein De Steiger. Dit bedrijventerrein ligt op ongeveer 2 autominuten van de A6. Er bevindt zich in de directe omgeving een bushalte met een directe verbinding naar NS station Almere.

De Steiger is het oudste bedrijventerrein van Almere (gelegen in Haven) en is gelegen in de nabijheid van de A6 en een vrijwel directe aansluiting op de rest van Almere. Bovendien heeft het terrein een vrijwel directe aansluiting op de A27 via de Waterlandseweg. 
Hierdoor wordt De Steiger een bedrijfsterrein met de beste bereikbaarheid. Dat zal zich uitbetalen in een hogere waardering van dit terrein.  
Dwars door De Steiger loopt een busbaan en de bereikbaarheid met het openbaar vervoer is dan ook eveneens zeer goed. 
Het terrein is bedoeld voor ambachtelijke en licht industriële bedrijven tot maximaal milieucategorie 3.2. 
Op een gedeelte van het terrein wordt ook de Floriade gesitueerd (open in 2022). De Floriade is geen eenmalige tuinbouwtentoonstelling, maar het vormt de start van een nieuwe, blijvende stadswijk in het centrum van de stad, met de naam Almere Floriade.

CONTROLE OP DE PRODUCTIE VAN SOFTDRUGS 
Op last van politie en gemeente zullen periodiek, maar niet regelmatig controles uitgevoerd worden op de aanwezigheid en of productie van verboden middelen zoals softdrugs (wiet) en harddrugs. De controles zullen kort van te voren aangekondigd worden en uitgevoerd worden gedurende kantooruren. Bij een controle loopt de controleur in enkele minuten door het pand en controleert de meterkast. De controles worden doorgaans uitgevoerd door een beveiligingsbedrijf. De overlast is minimaal.  

Bent u geïnteresseerd, neem dan gerust telefonisch contact met ons op dan gaan we het pand op korte termijn samen met u bezichtigen.
U bent ook altijd welkom om contact op te nemen voor meer informatie.

Siewe Bedrijfsmakelaars
Veluwezoom 5
Almere
tel. 036-3030994
zakelijk@siewe.nl

Interesse? Neem contact met ons op

Voor klanten uit Almere
Voor klanten uit ’t Gooi
Menu