Edvard Munchweg 24-F Almere

1328 MA
ALMERE
Huurprijs € 925,- p.m.

ZEER FRAAI AFGEWERKTE KANTOORRUIMTEN VAN CIRCA 90 M² BVO VERDEELD OVER 2 VERDIEPINGEN, OP BEDRIJVENTERREIN HET ATELIER IN ALMERE STAD. De unit wordt nog afgebouwd. 

OPPERVLAKTE 
Ca. 45 m² kantoor / bedrijfsruimte
Ca. 45 m² kantoorruimte op de verdieping. 

OPLEVERINGSNIVEAU
• Glazen pui.
• Eigen entree.
• 230 volt stopcontacten.
• Lichtpunten en schakelaar.
• Systeemplafonds.
• Gestucte wanden.
• Pantry.
• Toilet.

HUURPRIJS
€ 925,- per maand exclusief BTW. 

SERVICEKOSTEN
In overleg.    
 
PARKEREN
Twee parkeerplaatsen en rondom het complex zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig. 

BEREIKBAARHEID
Het nieuw te bouwen bedrijfsverzamelgebouw is gelegen in de wijk Tussen de Vaarten Zuid te Almere-Stad. De bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend! Via de S104 zijn de A6/A27 snel bereikbaar, welke aansluit op de A1 richting Amsterdam-Amersfoort-Utrecht. Per openbaar vervoer, over de vrije busbanen in de gemeente Almere, is het Centraal Station in circa 15 minuten bereikbaar. 

BESTEMMING
De belangrijkste bestemming op het Atelier is zijn bedrijfs- en sociaalmaatschappelijke doeleinden. De units mogen als volledig kantoorpand ingericht worden, maar ook volledig als opslag. Het bestemmingsplan is op de website www.ruimtelijkeplannen.nl te vinden, het Atelier op punt 2.1.3 van het bestemmingsplan.

Controle op de productie van softdrugs:
Op last van politie en gemeente zullen periodiek, maar niet regelmatig controles uitgevoerd worden op de aanwezigheid en of productie van verboden middelen zoals softdrugs (wiet) en harddrugs. De controles zullen kort van te voren aangekondigd worden en uitgevoerd worden gedurende kantooruren. Bij een controle loopt de controleur in enkele minuten door het pand en controleert de meterkast. De controles worden doorgaans uitgevoerd door een beveiligingsbedrijf. De overlast is minimaal.  

Voor meer informatie:
Siewe Bedrijfsmakelaars
tel. 036-3030994
zakelijk@siewe.nl

Interesse? Neem contact met ons op

Menu