Verhuurd

Edvard Munchweg 26-H Almere

1328 MA
Almere
Huurprijs € 975,- p.m.

TE HUUR MULTIFUNCTIONELE BEDRIJFSUNIT VAN TOTAAL CA. 98 M² BVO WAARVAN 49 M² BEDRIJFSRUIMTE EN 49 M² KANTOORRUIMTE OP DE VERDIEPING, MET AIRCONDITIONING, OP BEDRIJVENTERREIN HET ATELIER IN ALMERE STAD. DEZE LOCATIE IS HEEL GOED BEREIKBAAR, VLAKBIJ DE SNELWEG DE A6. 

OPPERVLAKTE 
Ca. 49 m² bedrijfsruimte
Ca. 49 m² kantoorruimte op de verdieping. 

OPLEVERINGSNIVEAU
• Overheaddeur.
• Eigen entree.
• 230 volt stopcontacten.
• Lichtpunten en schakelaar.
• Pantry.
• Toilet.
• Airconditioning. 

HUURPRIJS
€ 975,- per maand exclusief BTW. 

SERVICEKOSTEN
€ 50,- per maand exclusief BTW.  
 
PARKEREN
Twee parkeerplaatsen voor het pand en rondom het complex zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig. 

BEREIKBAARHEID
Het bedrijfsverzamelgebouw is gelegen in de wijk Tussen de Vaarten Zuid te Almere-Stad. De bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend! Via de S104 zijn de A6/A27 snel bereikbaar, welke aansluit op de A1 richting Amsterdam-Amersfoort-Utrecht. Per openbaar vervoer, over de vrije busbanen in de gemeente Almere, is het Centraal Station in circa 15 minuten bereikbaar. 

BESTEMMING
De belangrijkste bestemming op het Atelier is zijn bedrijfs- en sociaalmaatschappelijke doeleinden. De units mogen als volledig kantoorpand ingericht worden, maar ook volledig als opslag. Het bestemmingsplan is op de website www.ruimtelijkeplannen.nl te vinden, het Atelier op punt 2.1.3 van het bestemmingsplan.

Controle op de productie van softdrugs:
Op last van politie en gemeente zullen periodiek, maar niet regelmatig controles uitgevoerd worden op de aanwezigheid en of productie van verboden middelen zoals softdrugs (wiet) en harddrugs. De controles zullen kort van te voren aangekondigd worden en uitgevoerd worden gedurende kantooruren. Bij een controle loopt de controleur in enkele minuten door het pand en controleert de meterkast. De controles worden doorgaans uitgevoerd door een beveiligingsbedrijf. De overlast is minimaal.  

???????Voor meer informatie:
Siewe Bedrijfsmakelaars
tel. 036-3030994
zakelijk@siewe.nl

Interesse? Neem contact met ons op

Voor klanten uit Almere
Voor klanten uit ’t Gooi
Menu