Franciscusweg 10-9 Hilversum

1216 SK
HILVERSUM
Huurprijs € 3.915,- p.m.

Ontdek jouw nieuwe werkplek in stijl!

Kantoorpand getransformeerd tot toekomstbestendige bedrijfshal van 223 m2 begane grond en 125 m2 moderne kantoorruimte op de eerste verdieping met een unieke gevel, 2 elektrische roldeuren van 4 meter hoog. Een fraaie bedrijfsruimte met veel daglichttoetreding.

Bent u op zoek naar de perfecte bedrijfsruimte voor uw onderneming? Deze ruime en nieuwe bedrijfsruimte met kantoorfaciliteiten op de Franciscusweg in Hilversum is wellicht de ideale plek voor u. Dit prachtige, nieuw gerenoveerde bedrijfspand in Hilversum biedt veel ruimte en mogelijkheden voor iedereen die op zoek is naar een functioneel pand op een geweldige locatie.

Op de begane grond bevindt zich de bedrijfsruimte met circa. 5.7 meter vrije hoogte. Mogelijkheid om extra vierkante meters te creëren middels een entresolvloer. Er is sprake van 2 overheaddeuren die zorgen voor gemakkelijke toegang tot de ruimte en biedt voldoende flexibiliteit. De begane grond beschikt over meerdere toiletten. In overleg is er de mogelijkheid om de begane grond te verwarmen middels vloerverwarming en een warmtepomp.

Op de 1e verdieping is een riant kantoor beschikbaar die uitkijkt op de grote vijver en groen die grenst aan de Kerkelandenlaan. Dit kantoor van 125m2 is netjes afgebouwd met een mooie pantry en voorzien van airco units om te verwarmen en te koelen. Er is voldoende ruimte, maar ook mogelijkheden om het kantoor naar eigen inzicht in te richten.

De locatie:
Bedrijventerrein Kerkelanden is in omvang (25 hectare) het tweede bedrijventerrein van Hilversum en vertegenwoordigt met circa 1.800 werkzame personen, verdeeld over 120 bedrijven, een belangrijke economische waarde. Kerkelanden is een dynamische bedrijfsomgeving en huisvest een gevarieerd aanbod aan bedrijven van groot tot klein. Denk o.a. aan autodealerbedrijven (Volkswagen/ Audi, Hyundai en Toyota), een groothandel (Sligro), ICT bedrijven, media, sportgelegenheden, horeca en zorg. Kortom, voor een breed spectrum aan branches is dit bedrijventerrein een aantrekkelijke vestigings- en zichtlocatie.

Bereikbaarheid:
Met goede verbindingen naar de A27 en de A1, is het pand gemakkelijk te bereiken voor zowel medewerkers als klanten. Het bedrijventerrein heeft een directe aansluiting op de N-201 richting Rijksweg A2 (Utrecht – Amsterdam) en Rijksweg A27 (Utrecht – Almere). Naast een uitstekende bereikbaarheid met de fiets en het openbaar vervoer zijn ook de winkels, natuur en horeca dichtbij, denk bijvoorbeeld aan het winkelcentrum Kerkelanden en de watersportplaats Loosdrecht. Winkelcentrum Kerkelanden is op loopafstand net als een directe busverbinding met station Hilversum.

Aanvangshuurprijs:
€ 3.915,- per maand ex BTW, per maand vooruit

Servicekosten:
€ 50,- per maand ex BTW

BTW:
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Oppervlakte:
– Begane grond: 223 m²
– 1e Verdieping: 125 m²
– Vrije hoogte: 5,27 m
– Vrije overspanning van 7.9 meter
– Overheaddeuren: 2 stuks: 4×4 meter

Parkeren:
Op het eigen terrein zijn 3 parkeerplaatsen beschikbaar.

Opleveringsniveau:

Begane grond:
– Bedrijfsruimte met twee overheaddeuren van 4 x 4 meter.
– LED Verlichting
– Mogelijkheid vloerverwarming in combinatie met warmtepomp.
– Electra/stopcontacten
– 3 x 25 A
– Toilet

1e Verdieping:
– Airco voor verwarmen en koelen
– Systeemplafond met LED-armaturen
– Moderne pantry met vaatwasser en koelkast
– Wit afgewerkte wanden
– Toilet
– Mechanische ventilatie

Diverse:
– Energielabel A++
– HR++ Glas
– Glasvezel

Huurtermijn:
De huurtermijn is in overleg vast te stellen, de verhuurder streeft naar een meerjarige huurtermijn.

Opzegtermijn:
6 maanden voor de expiratiedatum.

Beschikbaar:
Per 1 juli 2024

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding:
Verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

Controle op de productie van softdrugs:
Op last van politie en gemeente zullen periodiek, maar niet regelmatig controles uitgevoerd worden op de aanwezigheid en of productie van verboden middelen zoals softdrugs (wiet) en harddrugs. De controles zullen kort van te voren aangekondigd worden en uitgevoerd worden gedurende kantooruren. Bij een controle loopt de controleur in enkele minuten door het pand en controleert de meterkast. De controles worden doorgaans uitgevoerd door een beveiligingsbedrijf. De overlast is minimaal. 

Heeft u interesse, bel ons dan op 035-6990043, we helpen u graag.
Een bezichtiging kan vaak al op korte termijn gerealiseerd worden.

Voor meer informatie:
Siewe Bedrijfsmakelaars
tel. 035-6990043
zakelijk@siewe.nl

Interesse? Neem contact met ons op

Voor klanten uit Almere
Voor klanten uit ’t Gooi
Menu