Gooimeer 2 Naarden

1411 DC
NAARDEN
Huurprijs € 800,- p.m.

OP ZOEK NAAR EEN FLEXIBEL COMPLEET UITGERUST, GOED BEREIKBAAR A-EXPERIENCE KANTOOR? BIJ HUDDA HUUR JE TURNKEY WERKPLEKKEN MET OOG VOOR CIRCULAIR DESIGN. 

HUDDA is zeer hoogwaardig afgewerkt, heeft een moderne, stijlvolle en lichte uitstraling en is gelegen op het levendige businesspark “Gooimeer” te Naarden. Het kantoor is voorzien van kwaliteit meubilair van onder andere Hay en Martella. HUDDA is voorzien van alle gemakken waaronder een moderne keuken, lounge, bar, flex werkplekken, phone boots (1 en 2 persoon, verschillende maten vergaderruimtes en privé kantoortjes.

HUDDA ligt op 5 minuten loop afstand Jachthaven Naarden en PortherHouse Naarden gelegen aan het Gooimeer. HUDDA ligt op 5 minuten rij afstand van Naarden Vesting. In Naarden Vesting kunt een prachtige wandeling maken over de vesting, een bezoek brengen aan het Arsenaal en de studio van Jan de Bouvrie. In Naarden kunt u ook terecht bij verschillende horeca gelegenheden, winkels en een Albert Heijn. Tenslotte biedt HUDDA Gooimeer 2 biedt een interessante propositie voor kandidaten die opzoek zijn naar een flexibele werkplek of kantoorruimte in de omgeving van Naarden, Bussum, Weesp, Almere, Amsterdam Zuidoost, Hilversum en Amersfoort. 

HUDDA is gelegen in De Gooise poort in Gooimeer 2. De Gooise Poort is een kantoorgebouw combinatie aan het Gooimeer 2 tot en met 4 in Naarden en maakt onderdeel uit van het bedrijventerrein ‘Gooimeer Noord’. Door de ligging direct aan de Rijksweg A1 met nabijgelegen op- en afrit is de locatie uitstekend
bereikbaar.

BESCHIKBAARHEID EN HUURPRIJZEN PER MAAND:
DESK – werkplek in de open ruimte.
Vrije werkplek: € 150,-
Vaste werkplek: € 250,-

OFFICE – Eigen kantoor in de maten:
10 m² – 2 personen per kamer, € 700,- per maand.
20 m² – 4 personen per kamer, € 1.400,- per maand.
40 m² – 6 personen per kamer, € 2.100,- per maand.

SUITE
Een combinatie van desk, kantoren en vergaderruimtes, prijs op aanvraag.

Deze prijzen zijn op basis van 5 dagen in de week, het is ook mogelijk om de ruimte voor minder dagen in de week te huren.
Alle prijzen zijn exclusief BTW.

ZOEKT U RUIMTEN VOOR TOTAAL 25 PERSONEN? DAT IS MOGELIJK!
Het is mogelijk om meerdere ruimten naast elkaar te huren, verdeelt over 6 kantoorkamers naast elkaar, met beschikbaarheid van 20 parkeerplaatsen.
Waarvan 1 ruimte van 1x 40 m², 3x 20 m², 2x 10 m² en 8 workstations en 10 open werkenplekken.
€ 10.800,- per maand.

INCLUSIEF:
Beveiliging, lounge, toiletten, keuken, dining, phonebooth, schoonmaak, Nespresso koffie, glasvezel internet met mogelijkhed voor eigen IP en netwerk, servicekosten, label A.

BEREIKBAARHEID
Per auto: met de auto is het object goed bereikbaar via de A1, afslag 6. Binnen 10 minuten rijden bent u in Amsterdam.
Per openbaar vervoer: het dichtstbijzijnde NS station is Naarden-Bussum, bereikbaar middels buslijnen 110 en 151. Luchthaven Schiphol is in circa 25 autominuten te bereiken.

PARKEERPLAATSEN
Diverse parkeerplaatsen beschikbaar (€ 30,- per maand exclusief BTW.

Wilt u meer informatie en de mogelijkheden bekijken? Neem dan contact op met:
Siewe Bedrijfsmakelaars
Albrechtlaan 26
1404 AL Bussum
035-6990043-3030994
zakelijk@siewe.nl

Interesse? Neem contact met ons op

Menu