Verhuurd

Havenstraat 19 Bussum

1404 EL
BUSSUM
Huurprijs € 1.500,- p.m.

IN HET HART VAN BUSSUM OP LEVENDIG PUNT GELEGEN WINKEL-/HORECARUIMTE VAN CA. 70 m² (excl. de bijbehorende kelder) met een frontbreedte van bijna 5 meter. Het pand is volledig gerenoveerd, met compleet nieuwe pui, en zeer fraai afgewerkt.
De bestemming is detailhandel, maar ook publieksgerichte dienstverlening en horeca tot ten hoogste categorie 2 zijn toegestaan.

In de directe omgeving is een diversiteit aan winkels waaronder een juwelier, drogisterij, modezaken, schoenenwinkel, parfumerie en diverse horeca.

INDELING
Entree, winkelruimte met een frontbreedte van bijna 5 meter, een hoog plafond van 3,7 meter, toilet, pantry, toegang tot de kelder van ca. 40 m², ruime berging en achteruitgang.

De interieurfoto is gemaakt op basis van Styleswitchers om u een indruk te geven hoe de ruimte ingericht zou kunnen worden.

HUURPRIJS
€ 1.500,– per maand excl. BTW.

SERVICEKOSTEN
In overleg.

LOCATIE
Gelegen in het centrum van Bussum om de hoek van het Wilhelminaplantsoen waar de wekelijkse markt (op donderdag) plaats vindt.

PARKEREN
Betaald parkeren aan de openbare weg, op het Wilhelminaplantsoen en in nabij gelegen parkeergarages.

BESTEMMINGSPLAN:
De voor ‘Centrum’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
– detailhandel,
– ambachtelijke bedrijvigheid voor zover dit onlosmakelijk samenhangt met de toegestane detailhandel,
– publieksgerichte dienstverlening,
– horecabedrijven uit ten hoogste categorie 2 van de Staat van Horeca-activiteiten.

ENERGIEPRESTATIECERTIFICAAT
Bij het plaatsen van dit object op internet was nog geen Energie Prestatie Certificaat beschikbaar. Deze zal op korte termijn, doch voor het sluiten van de huurovereenkomst beschikbaar gemaakt worden.

CONTROLE OP DE PRODUCTIE VAN SOFTDRUGS
Op last van politie en gemeente zullen periodiek, maar niet regelmatig controles uitgevoerd worden op de aanwezigheid en of productie van verboden middelen zoals softdrugs (wiet) en harddrugs. De controles zullen kort van te voren aangekondigd worden en uitgevoerd worden gedurende kantooruren. Bij een controle loopt de controleur in enkele minuten door het pand en controleert de meterkast. De controles worden doorgaans uitgevoerd door een beveiligingsbedrijf. De overlast is minimaal.

Meer informatie:
Siewe Bedrijfsmakelaars B.V.
Albrechtlaan 26
Bussum
035-6990043
zakelijk@siewe.nl

Interesse? Neem contact met ons op

Voor klanten uit Almere
Voor klanten uit ’t Gooi
Menu