Katernstraat 10 Almere

1321 NE
ALMERE
Huurprijs € 550,- p.m.

UITSTEKEND BEREIKBARE MODERNE KANTOORRUIMTE/SHOWROOM, IN EEN MARKANT BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW
Direct gelegen aan de A6 (afrit 3 Almere West) op bedrijventerrein “De Uitgeverij” een kantoorruimte/showroom op de eerste verdieping van een markant pand.

Ruimte C – ca 50 m²  € 550,-  exclusief BTW.

AFWERKINGSNIVEAU
* airconditioning/luchtbehandeling
* vloerbedekking
* 2 toiletten (gezamenlijk)
* keuken (gezamenlijk).

LOCATIE
Gelegen direct aan de A6 (afrit 3 Almere West) op korte afstand van Amsterdam, Gooi en omstreken. Ligging op zeer korte afstand van de Hogering. Uitstekende bereikbaarheid. Aan een tweede afrit wordt door de gemeente Almere gewerkt en zal spoedig gereed zijn.

PARKEREN
Op eigen terrein is overdekte parkeerruimte beschikbaar (huurprijs € 300,– per parkeerplek per jaar). Tevens parkeergelegenheid voor het pand.

SERVICEKOSTEN
€ 25,– per m² per jaar excl. BTW
(electra- en waterverbruik individueel en gemeenschappelijke ruimten, verwarming individueel en gemeenschappelijke ruimten, onderhoud van diverse installaties waaronder airconditioning/luchtbehandeling, schoonhouden gemeenschappelijke ruimten, het wassen en reinigen van de ramen en kozijnen aan de buitenzijde, diverse lasten waaronder afvalstoffenheffing, rioolrechten en waterschapslasten, onderhoud aan buitenterrein en groenvoorzieningen, administratiekosten).

BESCHIKBAAR
Per direct.

ENERGIELABEL
A.

Controle op de productie van softdrugs:
Op last van politie en gemeente zullen periodiek controles uitgevoerd worden op de aanwezigheid en/of productie van verboden middelen zoals softdrugs (wiet) en harddrugs. De controles zullen kort van te voren aangekondigd worden en worden uitgevoerd door een beveiligingsbedrijf. De overlast is minimaal.

Bent u geïnteresseerd, bel ons dan om een bezichtiging in te plannen.
Dit kan vaak al op korte termijn gerealiseerd worden.

Meer informatie:
Siewe Bedrijfsmakelaars
036-3030994
zakelijk@siewe.nl

Interesse? Neem contact met ons op

Voor klanten uit Almere
Voor klanten uit ’t Gooi
Menu