Koningsbeltweg 35-P Almere

1329 AB
ALMERE
Huurprijs € 1.300,- p.m.

PER DIRECT BESCHIKBAAR EN ZEER GOED BEREIKBARE, BEDRIJFSRUIMTE MET FRAAI AFGEWERKT KANTOOR OP DE VERDIEPING VAN TOTAAL CA. 104 M², GELEGEN OP BEDRIJVENTERREIN SALLANDSEKANT IN ALMERE-STAD.

INDELING
Entree, toegang tot de bedrijfsruimte, glad afgewerkte wanden, toilet op de begane grond.
Op de verdieping een fraai afgewerkte kantoorruimte met laminaatvloer, moderne keuken, systeemplafond met LED-verlichting.

OPLEVERINGSNIVEAU
– Overheaddeur (3×3)
– Aluminium puien, kozijnen, ramen en deuren, glas HR++.
– Electra-installatie.
– Toilet op de begane grond.
– Moderne keuken op de verdieping
– Wit afgewerkte muren (beneden en boven).
– Laminaatvloer op de verdieping.
– Systeemplafond met LED-verlichting.

HUURPRIJS
€ 1.300,- per maand exclusief BTW.

SERVICEKOSTEN
€ 50,- per maand exclusief BTW.  

PARKEREN 
Voor het pand bevinden zich 2 parkeerplaatsen. 

OPLEVERING
Per direct.

BESTEMMING
Enkelbestemming Bedrijventerrein -2.
a. bedrijven behorende tot ten hoogste categorie 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten VNG 2009.
b. in afwijking van het bepaalde onder 4.1 onder a. zijn ter plaatse van de aanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 3.1’ bedrijven behorende tot ten hoogste categorie 3.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten VNG 2009 en ter plaatse van de aanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 2’ bedrijven behorende tot ten hoogste categorie 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten VNG 2009 toegestaan.
Meer informatie is te vinden op ruimtelijkeplannen.nl of neem contact op met Siewe Bedrijfsmakelaars.

BEREIKBAARHEID
Uitstekend bereikbaar, vlakbij de snelweg en is goed bereikbaar via de tussenring en A6 met aansluiting richting Amsterdam alsmede richting Utrecht en Lelystad. Sallandsekant is een groot bedrijventerrein wat tegen de woonwijk “Tussen de Vaarten” ligt. In de directe omgeving zijn diverse bedrijven gehuisvest waaronder o.a. Shurgard, Esso, Bouwmaat, Greetz, Technische Unie, Kabelshop, Bergnet, en diverse andere groothandels en logistieke bedrijven.
Per openbaar vervoer is het bedrijventerrein eveneens zeer goed bereikbaar. Er bevinden zich aangrenzend diverse busstations met een directe verbinding naar het treinstation van Almere Buiten, alsmede naar het centraal station Almere Stad.

Controle op de productie van softdrugs:
Op last van politie en gemeente zullen periodiek, maar niet regelmatig controles uitgevoerd worden op de aanwezigheid en of productie van verboden middelen zoals softdrugs (wiet) en harddrugs. De controles zullen kort van te voren aangekondigd worden en uitgevoerd worden gedurende kantooruren. Bij een controle loopt de controleur in enkele minuten door het pand en controleert de meterkast. De controles worden doorgaans uitgevoerd door een beveiligingsbedrijf. De overlast is minimaal.

Bent u geïnteresseerd, neem dan gerust telefonisch contact met ons op dan gaan we het pand samen met u bezichtigen. Wij kunnen dit vaak al op korte termijn realiseren.
U bent ook altijd welkom om contact op te nemen voor meer informatie.
tel. 036-3030994
 
Voor meer informatie:
Siewe Bedrijfsmakelaars
tel. 036-3030994
zakelijk@siewe.nl

Interesse? Neem contact met ons op

Voor klanten uit Almere
Voor klanten uit ’t Gooi
Menu