Leeghwaterstraat 100-A Hilversum

1221 BJ
HILVERSUM
Huurprijs € 950,- p.m.

MODERNE KANTOORRRUIMTEN/PRAKTIJKRUIMTEN VAN TOTAAL 132 M² OP DE BEGANE GROND:
In een rustige straat gelegen twee appartementsrechten, elk ongeveer 66m² op de begane grond. De RUIMTEN zijn voorheen gebruikt als praktijkruimte maar hebben een gemengde bestemming en mag derhalve ook worden aangewend als maatschappelijk en dienstverlening. Het gebouw is gebouwd in 2009, uitstekend geïsoleerd, goed onderhouden en onderhoudsarm.

INDELING:
100 A: Entree via centrale hal, voordeur, hal, toilet, eetkeuken aan de voorzijde met keukenblok voorzien van vaatwasmachine. Deur naar de voorzijde. Grote royale kamer aan de achterzijde met een deur naar de achterzijde.

100 B: Entree via centrale hal, voordeur, 2 kamers, deur naar de voorzijde. Grote royale kamer aan de achterzijde met een deur naar de achterzijde.

HUURPRIJS:
Leeghwaterstraat 100 A: 950,- per maand
Leeghwaterstraat 100 B: 950,- per maand

BIJZONDERHEDEN:
• Heerlijk lichte appartementen op de begane grond.
• Veel bestemmingen mogelijk: praktijk, kantoor, detailhandel of een combinatie hiervan.
• Geheel voorzien van dubbel glas
• Servicekosten € 66,67 per maand per appartement
• Bouwjaar 2009
• Inhoud 430 m³
• Gebruiksoppervlakte 133 m², per unit ca 66m²

Controle op de productie van softdrugs:
Op last van politie en gemeente zullen periodiek, maar niet regelmatig controles uitgevoerd worden op de aanwezigheid en of productie van verboden middelen zoals softdrugs (wiet) en harddrugs. De controles zullen kort van te voren aangekondigd worden en uitgevoerd worden gedurende kantooruren. Bij een controle loopt de controleur in enkele minuten door het pand en controleert de meterkast. De controles worden doorgaans uitgevoerd door een beveiligingsbedrijf. De overlast is minimaal.

Interesse? Neem contact met ons op

Menu