Verhuurd

Markerkant 10 64-* Almere

1316 AJ
Almere
Huurprijs € 950,- p.m.

ALGEMEEN
Zeer centraal in Almere gelegen op bedrijventerrein Markerkant gelegen, uitstekend onderhouden en zeer praktische bedrijfsruimte van circa 88 m² op de begane grond en op de verdieping een bedrijfs-kantoorruimte van ca. 62 m². Het pand is zeer geschikt voor een op Almere gerichte onderneming die een goede bereikbaarheid belangrijk vindt. 

LOCATIE
Het pand is gelegen in een zeer gemend bedrijven terrein met veel wonen gerelateerde ondernemingen zoals Kwantum, Carpet Right, Leenbakker, Praxis en Gamma en allerlei andere ondernemingen die gericht zijn op de consument. Dit pand is echter eveneens zeer geschikt voor bijvoorbeeld een aannemersbedrijf.
Vanaf de A6 is het pand via de Hogering (S101) goed te bereiken. Tevens met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken.

VLOEROPPERVLAKTE
Circa 88 m² op de begane grond en ca. 62 m² op de verdieping.

OPLEVERINGSNIVEAU
De ruimten zullen worden opgeleverd inclusief de navolgende voorziening(en):
– Overheaddeur
– Verwarming
– Entresolvloer
– Wasbak
– Toilet
– Verlichting
– Te openen ramen

PARKEREN
Voldoende gratis parkeergelegenheid voor het pand en in de directe omgeving.

HUURSOM
€ 950,– per maand exclusief BTW

SERVICEKOSTEN
€ 25,– p.mnd. excl. BTW voor o.a. schoonhouden en onderhoud buitenterrein en jaarlijkse controle brandslanghaspel.

BEREIKBAARHEID
De locatie ligt nabij het stadshart van Almere en is goed bereikbaar via de ringweg en A6. Er is aansluiting richting Amsterdam alsmede richting Utrecht en Lelystad. De Markerkant is een bedrijventerrein met een heel divers bedrijvenaanbod. In de directe omgeving is een mix van Retail en (groot)handels gehuisvest waaronder o.a. Jumper, Praxis, Gamma, Leen Bakker en Esso.

Controle op de productie van softdrugs:
Op last van politie en gemeente zullen periodiek, maar niet regelmatig controles uitgevoerd worden op de aanwezigheid en of productie van verboden middelen zoals softdrugs (wiet) en harddrugs. De controles zullen kort van te voren aangekondigd worden en uitgevoerd worden gedurende kantooruren. Bij een controle loopt de controleur in enkele minuten door het pand en controleert de meterkast. De controles worden doorgaans uitgevoerd door een beveiligingsbedrijf. De overlast is minimaal. 

Voor meer informatie:
Siewe Bedrijfsmakelaars
Veluwezoom 5
Almere 
tel. 036-3030994
zakelijk@siewe.n

Interesse? Neem contact met ons op

Menu