Markerkant 10 7-W Almere

1316 AA
Almere
Huurprijs € 1.225,- p.m.

NIEUWBOUW BEDRIJFSRUIMTE/OPSLAGRUIMTE VAN CA. 54 M² BVO OP DE BEGANE GROND EN CA. 55 M² KANTOORRUIMTE OP DE VERDIEPING. Zeer centraal gelegen in Almere-Stad en is goed bereikbaar. In de omgeving is volop bedrijvigheid en naastgelegen is een Esso Benzinepomp.

LOCATIE
De Markerkant is een centraal gelegen bedrijventrein nabij het winkelcentrum van Almere-Stad. Het is zeer goed te bereiken zowel vanuit het centrum als vanaf de snelweg A6 via de Hogering. Op dit bedrijventerrein zijn veel showrooms gevestigd. O.a. Praxis, Gamma, Leen Bakker, Jumper, Carpet Right. 

OPPERVLAKTE  
Ca. 54 m² bedrijfsruimte op de begane grond.
Ca. 55 m² kantoorruimte op de verdieping.

OPLEVERINGSNIVEAU
• Overheaddeur.
• Eigen entree.
• Pantry.
• Verwarming.
• Toilet.

HUURPRIJS
€ 1.225,- per maand exclusief BTW. 

SERVICEKOSTEN
€ 35,- per maand exclusief BTW.

PARKEREN
Twee parkeerplaatsen en parkeren aan de openbare weg.

OPLEVERING
Per direct.

BEREIKBAARHEID
De locatie ligt nabij het stadshart van Almere en is goed bereikbaar via de ringweg en A6. Er is aansluiting richting Amsterdam alsmede richting Utrecht en Lelystad. De Markerkant is een bedrijventerrein met een heel divers bedrijvenaanbod. In de directe omgeving is een mix van Retail en (groot)handels gehuisvest waaronder o.a. Jumper, Praxis, Gamma, Leen Bakker en Esso.

Controle op de productie van softdrugs:
Op last van politie en gemeente zullen periodiek, maar niet regelmatig controles uitgevoerd worden op de aanwezigheid en of productie van verboden middelen zoals softdrugs (wiet) en harddrugs. De controles zullen kort van te voren aangekondigd worden en uitgevoerd worden gedurende kantooruren. Bij een controle loopt de controleur in enkele minuten door het pand en controleert de meterkast. De controles worden doorgaans uitgevoerd door een beveiligingsbedrijf. De overlast is minimaal.

Voor meer informatie:
Siewe Bedrijfsmakelaars
Veluwezoom 5
Almere 
tel. 036-3030994
zakelijk@siewe.nl

Interesse? Neem contact met ons op

Menu