Verhuurd

Markerkant 11 13 Almere

1316 AE
Almere
Huurprijs € 4.000,- p.m.

CIRCA 570 M² MODERNE WINKELRUIMTE/SHOWROOM BESCHIKBAAR OP DE MARKERKANT IN ALMERE STAD. Heel veel daglicht door de vele ramen en een mooie industriële uitstraling. De showroom heeft een hoogte van ongeveer 5,5 meter hoog. Achter het pand treft u een buitenterrein van 650 m² voor gezamenlijk gebruik.

Zeer centraal gelegen in Almere-Stad en is goed bereikbaar.
In de omgeving is volop bedrijvigheid zoals o.a. de Praxis, (toekomstige) Aldi, Fitwinkel, Leenbakker, Amslod, Badkamervoordeelshop en naastgelegen is een Esso Benzinepomp.

INDELING
Er is een moderne winkelpui met openslaande deuren, een vloeroppervlakte van ca 570 m², met luxe keuken en moderne toiletten, aan de achterkant een overheaddeur en een loopdeur. Op de verdieping is er nog eens ca 100 m² kantoorruimte/opslagruimte/showroomruimte.

OPLEVERINGSNIVEAU
– Overheaddeur (automatisch)
– Keuken
– Toilet
– Verlichting
– Vloerbedekking
– (Gedeelde) buitenterrein

HUURPRIJS
€ 4.000,- per maand, exclusief BTW.

LOCATIE
De Markerkant is een centraal gelegen bedrijventrein nabij het winkelcentrum van Almere-Stad. Het is zeer goed te bereiken zowel vanuit het centrum als vanaf de snelweg A6 via de Hogering. Op dit bedrijventerrein zijn veel showrooms gevestigd. O.a. Praxis, Gamma, Leen Bakker en binnenkort de Aldi. 

PARKEREN
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

CONTROLE OP DE PRODUCTIE VAN SOFTDRUGS
Op last van politie en gemeente zullen periodiek, maar niet regelmatig controles uitgevoerd worden op de aanwezigheid en of productie van verboden middelen zoals softdrugs (wiet) en harddrugs. De controles zullen kort van te voren aangekondigd worden en uitgevoerd worden gedurende kantooruren. Bij een controle loopt de controleur in enkele minuten door het pand en controleert de meterkast. De controles worden doorgaans uitgevoerd door een beveiligingsbedrijf. De overlast is minimaal.

ENERGIELABEL
A+++

BEREIKBAARHEID
De locatie ligt nabij het stadshart van Almere en is goed bereikbaar via de ringweg en A6. Er is aansluiting richting Amsterdam alsmede richting Utrecht en Lelystad. De Markerkant is een bedrijventerrein met een heel divers bedrijvenaanbod. In de directe omgeving is een mix van Retail en (groot)handels gehuisvest/

Heeft u interesse, bel ons dan op 036-3030994, wij helpen u graag!
Een bezichtiging kan vaak al op korte termijn gerealiseerd worden.

Voor meer informatie:
Siewe Bedrijfsmakelaars
tel. 036-3030994
zakelijk@siewe.nl

Interesse? Neem contact met ons op

Voor klanten uit Almere
Voor klanten uit ’t Gooi
Menu