Markerkant 12 1-15 Almere

1314 AJ
Almere
Huurprijs € 950,- p.m.

OP UITSTEKENDE ZICHTLOCATIE GELEGEN
In “Ondernemerscentrum Markant” gelegen winkelruimte van 80 m² met parkeergelegenheid voor de deur, volledig gemoderniseerd met nieuwe systeemplafonds etc., gelegen in een gezellig wijkje met allerlei ondernemers zoals een showroom voor zonwering, een winkel in party en decoratieartikelen, een bruidsmodewinkel etc. etc. 

LOCATIE
Het Ondernemerscentrum ligt aan de Markerdreef vlakbij de Hogering t.h.v. de stadsverwarmingcentrale, welke aansluiting heeft op zowel de snelweg richting Amsterdam als richting Utrecht en Lelystad. Vanuit het centrum is het in enkele minuten bereikbaar. Op het terrein zijn o.a. een Praxis, Gamma, Brezan, KIA, Kwantum e.d. gelegen.

PARKEREN
Direct voor de deur is er veel gratis parkeergelegenheid.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt  met de volgende voorzieningen: 
• Systeemplafonds met inbouwarmaturen
• (stads)verwarming
• Toilet en panty 
• Electra
• Telefoonaansluiting
• Verlichting
• Laminaatvloer
• Meterkast

HUURPRIJS
€ 950,- per maand exclusief BTW.

SERVICEKOSTEN
Er is een voorschot voor o.a. de energiekosten en voor de schoonmaak van de algemene ruimte opgenomen waarbij deze pro rato het gehuurde oppervlakte worden berekend op basis van nacalculatie. Vanaf € 100,- per maand excl. BTW

Controle op de productie van softdrugs:
Op last van politie en gemeente zullen periodiek, maar niet regelmatig controles uitgevoerd worden op de aanwezigheid en of productie van verboden middelen zoals softdrugs (wiet) en harddrugs. De controles zullen kort van te voren aangekondigd worden en uitgevoerd worden gedurende kantooruren. Bij een controle loopt de controleur in enkele minuten door het pand en controleert de meterkast. De controles worden doorgaans uitgevoerd door een beveiligingsbedrijf. De overlast is minimaal. 

Heeft u interesse, bel ons dan op 036-3030994.
Een bezichtiging kan vaak al op korte termijn gerealiseerd worden.

Voor meer informatie:
Siewe Bedrijfsmakelaars
tel. 036-3030994
zakelijk@siewe.nl

Interesse? Neem contact met ons op

Menu