Markerkant 12 1-34 Almere

1314 AJ
ALMERE
Huurprijs € 375,- p.m.

KANTOORRUIMTEN VANAF 32 M² OP HET LEVENDIGE BEDRIJVENTERREIN MARKERKANT
In Almere-Stad op bedrijventerrein Markerkant ligt het “Ondernemerscentrum Markant” met onder andere turn-key kantoorruimten vanaf circa 32 m². De beschikbare kantoorruimten bevinden zich op de eerste verdieping. Verder bevinden zich bedrijfsruimten vanaf circa 70 m² op het terrein. Het ondernemingsklimaat is ideaal voor startende ondernemers maar ook voor de gevorderde ondernemer is deze plek een inspiratiebron. De vertegenwoordigde branches zijn verschillend, wat de aantrekkingskracht van het “Ondernemerscentrum Markant” zeer vergroot.

LOCATIE
Het “Ondernemerscentrum Markant” ligt aan de Markerdreef vlakbij de Hogering, ter hoogte van de stadsverwarmingscentrale, welke aansluiting heeft op zowel de snelweg richting Amsterdam als richting Utrecht en Lelystad. Vanuit het centrum is het in enkele minuten bereikbaar. Op het terrein zijn o.a. Praxis, Gamma, Brezan, KIA en Kwantum gelegen.

BESCHIKBAAR – HUURPRIJS
Enkele kantoorkamer – 32 m² – huurprijs € 375,- , servicekosten € 93,33.
Prijzen zijn exclusief BTW.

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimte wordt in huidige staat met de volgende voorzieningen aangeboden:
• Systeemplafonds met inbouwarmaturen;
• Intercom (verdieping);
• (stads)verwarming;
• Toilet en panty voor algemeen gebruik op de verdiepingsvloer;
• Elektra;
• Telefoonaansluiting;
• Laminaatvloer;
• Naamsvermelding op gebouw.

De interieurfoto is op basis van een Styleswitcher om u een indruk te geven hoe de kantoorkamer ingericht zou kunnen worden.

PARKEREN
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

SERVICEKOSTEN
Er is een voorschot voor o.a. de energiekosten en voor de schoonmaak van de algemene ruimte opgenomen waarbij deze pro rato het gehuurde oppervlakte worden berekend op basis van nacalculatie.

Controle op de productie van softdrugs:
Op last van politie en gemeente zullen periodiek, maar niet regelmatig controles uitgevoerd worden op de aanwezigheid en of productie van verboden middelen zoals softdrugs (wiet) en harddrugs. De controles zullen kort van te voren aangekondigd worden en uitgevoerd worden gedurende kantooruren. Bij een controle loopt de controleur in enkele minuten door het pand en controleert de meterkast. De controles worden doorgaans uitgevoerd door een beveiligingsbedrijf. De overlast is minimaal.

Energie Prestatie Certificaat:
A.

Meer informatie:
Siewe Bedrijfsmakelaars
Veluwezoom 5
Almere
Tel 036-3030994
zakelijk@siewe.nl

Interesse? Neem contact met ons op

Menu