Markerkant 12 1-17 Almere

1314 AJ
ALMERE
Huurprijs € 950,- p.m.

WINKELRUIMTE VAN 80 M² OP HET LEVENDIGE BEDRIJVENTERREIN MARKERKANT, ZICHT LOCATIE! HET VOORSTE GEDEELTE INGERICHT ALS WINKEL MET ACHTER OPSLAGRUIMTE, KEUKEN EN TOILET. 

In Almere-Stad op bedrijventerrein Markerkant ligt het “Ondernemerscentrum Markant” met turn-key winkelruimte op de begane grond. De beschikbare winkelruimte is circa 80 m².

Het ondernemingsklimaat is ideaal voor startende ondernemers maar ook voor de gevorderde ondernemer is deze plek een inspiratiebron. De vertegenwoordigde branches zijn verschillend, wat de aantrekkingskracht van het “Ondernemerscentrum Markant” zeer vergroot.   

LOCATIE
Het “Ondernemerscentrum Markant” ligt aan de Markerdreef vlakbij de Hogering, ter hoogte van de stadsverwarmingscentrale, welke aansluiting heeft op zowel de snelweg richting Amsterdam als richting Utrecht en Lelystad. Vanuit het centrum is het in enkele minuten bereikbaar. Op het terrein zijn o.a. Praxis, Gamma, Brezan, KIA en Kwantum gelegen.

HUURPRIJS
€ 950,- per maand, exclusief BTW. 

SERVICEKOSTEN
Er is een voorschot voor o.a. de energiekosten en voor de schoonmaak van de algemene ruimte opgenomen waarbij deze pro rato het gehuurde oppervlakte worden berekend op basis van nacalculatie. 

De servicekosten bedragen € 100,- per maand excl. BTW (dit bedrag is incl. electra). 

HUURTERMIJN
Minimaal 2 jaar. 

OPLEVERINGSNIVEAU
De winkel/bedrijfsruimte wordt in huidige staat met de volgende voorzieningen aangeboden:
– (stads)verwarming;
– Toilet;
– Electra;
– LED verlichting; 
– Laminaatvloer;
– Naamsvermelding op gebouw;
– Pantry. 

PARKEREN
Direct voor de deur is er veel gratis parkeergelegenheid.

Controle op de productie van softdrugs:
Op last van politie en gemeente zullen periodiek, maar niet regelmatig controles uitgevoerd worden op de aanwezigheid en of productie van verboden middelen zoals softdrugs (wiet) en harddrugs. De controles zullen kort van te voren aangekondigd worden en uitgevoerd worden gedurende kantooruren. 

Voor meer informatie:
Siewe Bedrijfsmakelaars
tel. 036-3030994
zakelijk@siewe.nl

Interesse? Neem contact met ons op

Menu