Markerkant 12 1 Almere

1314 AJ
ALMERE
Huurprijs € 750,- p.m.

WINKELRUIMTE VAN 70M² OP HET LEVENDIGE BEDRIJVENTERREIN MARKERKANT, ZICHT LOCATIE!
In Almere-Stad op bedrijventerrein Markerkant ligt het “Ondernemerscentrum Markant” met turn-key winkelruimte op de begane grond. De beschikbare winkelruimte is circa 70 m². Het ondernemingsklimaat is ideaal voor startende ondernemers maar ook voor de gevorderde ondernemer is deze plek een inspiratiebron. De vertegenwoordigde branches zijn verschillend, wat de aantrekkingskracht van het “Ondernemerscentrum Markant” zeer vergroot.   

LOCATIE
Het “Ondernemerscentrum Markant” ligt aan de Markerdreef vlakbij de Hogering, ter hoogte van de stadsverwarmingscentrale, welke aansluiting heeft op zowel de snelweg richting Amsterdam als richting Utrecht en Lelystad. Vanuit het centrum is het in enkele minuten bereikbaar. Op het terrein zijn o.a. Praxis, Gamma, Brezan, KIA en Kwantum gelegen.

HUURPRIJS
€ 750,- per maand, exclusief BTW. 

SERVICEKOSTEN
Er is een voorschot voor o.a. de energiekosten en voor de schoonmaak van de algemene ruimte opgenomen waarbij deze pro rato het gehuurde oppervlakte worden berekend op basis van nacalculatie. 
De servicekosten bedragen € 90,- per maand excl. BTW (dit bedrag is incl. electra)

OPLEVERINGSNIVEAU
De winkel/bedrijfsruimte wordt in huidige staat met de volgende voorzieningen aangeboden:
• (stads)verwarming;
• Toilet;
• Electra;
• Telefoonaansluiting;
• Laminaatvloer;
• Naamsvermelding op gebouw;
• Pantry.

PARKEREN
Direct voor de deur is er veel gratis parkeergelegenheid.

LOCATIE
Het Ondernemerscentrum ligt aan de Markerdreef vlakbij de Hogering t.h.v. de stadsverwarmingcentrale, welke aansluiting heeft op zowel de snelweg richting Amsterdam als richting Utrecht en Lelystad. Vanuit het centrum is het in enkele minuten bereikbaar. Op het terrein zijn o.a. een Praxis, Gamma, Brezan, KIA, Kwantum e.d. gelegen.

Controle op de productie van softdrugs:
Op last van politie en gemeente zullen periodiek, maar niet regelmatig controles uitgevoerd worden op de aanwezigheid en of productie van verboden middelen zoals softdrugs (wiet) en harddrugs. De controles zullen kort van te voren aangekondigd worden en uitgevoerd worden gedurende kantooruren. Bij een controle loopt de controleur in enkele minuten door het pand en controleert de meterkast. De controles worden doorgaans uitgevoerd door een beveiligingsbedrijf. De overlast is minimaal. 

Voor meer informatie:
Siewe Bedrijfsmakelaars
tel. 036-3030994
zakelijk@siewe.nl

Interesse? Neem contact met ons op

Menu