Onder optie

Markerkant 12 5-04 Almere

1314 AJ
Almere
Huurprijs € 1.115,- p.m.

WINKEL/BEDRIJFSRUIMTE VAN 103 M² OP HET LEVENDIGE BEDRIJVENTERREIN MARKERKANT
In Almere-Stad op bedrijventerrein Markerkant ligt het “Ondernemerscentrum Markant” met turn-key winkel/bedrijfsruimten op de begane grond. De beschikbare bedrijfsruimten van circa 103 m² hebben een entree aan de voor- en de achterzijde en detailhandel is hier toegestaan. Verder bevinden zich kantoorruimten vanaf circa 32 m² op het terrein deze bevinden zich op de eerste verdieping. Het ondernemingsklimaat is ideaal voor startende ondernemers maar ook voor de gevorderde ondernemer is deze plek een inspiratiebron. De vertegenwoordigde branches zijn verschillend, wat de aantrekkingskracht van het “Ondernemerscentrum Markant” zeer vergroot.

LOCATIE
Het “Ondernemerscentrum Markant” ligt aan de Markerdreef vlakbij de Hogering, ter hoogte van de stadsverwarmingscentrale, welke aansluiting heeft op zowel de snelweg richting Amsterdam als richting Utrecht en Lelystad. Vanuit het centrum is het in enkele minuten bereikbaar. Op het terrein zijn o.a. Praxis, Gamma, Brezan, KIA en Kwantum gelegen.

INDELING
Entree, balie, kantoor-/praktijk-/behandelruimte, keuken, toilet, meterkast en uitgang via de achterdeur.

OPLEVERINGSNIVEAU
De bedrijfsruimte wordt in huidige staat met de volgende voorzieningen aangeboden:
• Systeemplafonds met inbouwarmaturen;
• (stads)verwarming;
• Toilet;
• Keuken;
• Laminaat;
• Naamsvermelding;
• Glasvezel internet (€ 50,- per maand exclusief BTW)

PARKEREN
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

HUURPRIJS
€ 1.115,- per maand, exclusief BTW.

SERVICEKOSTEN
€ 128,75 per maand, exclusief BTW. Er is een voorschot voor o.a. de energiekosten en voor de schoonmaak van de algemene ruimte opgenomen waarbij deze pro rato het gehuurde oppervlakte worden berekend op basis van nacalculatie.

De plattegrond is op basis van een schets en exacte maten kunnen enigszins afwijken.

Controle op de productie van softdrugs:
Op last van politie en gemeente zullen periodiek, maar niet regelmatig controles uitgevoerd worden op de aanwezigheid en of productie van verboden middelen zoals softdrugs (wiet) en harddrugs. De controles zullen kort van te voren aangekondigd worden en uitgevoerd worden gedurende kantooruren. Bij een controle loopt de controleur in enkele minuten door het pand en controleert de meterkast. De controles worden doorgaans uitgevoerd door een beveiligingsbedrijf. De overlast is minimaal.

Heeft u interesse, bel ons dan op 036-3030994, wij helpen u graag!
Een bezichtiging kan vaak al op korte termijn gerealiseerd worden.

Voor meer informatie:
Siewe Bedrijfsmakelaars
tel. 036-3030994
zakelijk@siewe.nl

Interesse? Neem contact met ons op

Voor klanten uit Almere
Voor klanten uit ’t Gooi
Menu