Verhuurd

Meerpaalweg 1-a Almere

1332 BB
Almere
Huurprijs € 1150,- p.m.

CIRCA 165 M² GERENOVEERDE BEDRIJFSRUIMTE EN 25 M² KANTOOR MET VEEL DAGLICHT

Een multifunctionele unit van totaal 190 m² met twee grote overheaddeuren van 3.500 x 4.250 m, met een hoogte van 2.95 m, gelegen op industrieterrein De Vaart. Het pand heeft een goede zichtlocatie aan de straat en is voorzien van toilet, pantry en een kantoor.

In het complex zijn twee andere huurders gevestigd; Elco Burners en Klussenbedrijf JW.

HUURSOM
€ 1.150,– per maand exclusief BTW.

SERVICEKOSTEN
Gas, water en elektra worden aangeboden en op basis van nacalculatie verrekend. Servicekosten bedragen hiervoor € 225,- excl. BTW per maand. Na 5 maanden wordt gecontroleerd of de servicekosten overeen komen met de werkelijke kosten en worden ze zo nodig aangepast.

LOCATIE
Centraal gelegen op het bedrijventerrein “De Vaart”. Goed bereikbaar vanaf de A6 middels de S101 en S106. Met de bus zijn er meerdere lijnen naar Almere CS en Almere Buiten.

PARKEREN
Gezamenlijk gebruik van het buitenterrein.

CONTROLE OP DE PRODUCTIE VAN SOFTDRUGS 
Op last van politie en gemeente zullen periodiek, maar niet regelmatig controles uitgevoerd worden op de aanwezigheid en of productie van verboden middelen zoals softdrugs (wiet) en harddrugs. De controles zullen kort van te voren aangekondigd worden en uitgevoerd worden gedurende kantooruren. Bij een controle loopt de controleur in enkele minuten door het pand en controleert de meterkast. De controles worden doorgaans uitgevoerd door een beveiligingsbedrijf. De overlast is minimaal.  

Bent u geïnteresseerd, neem dan gerust telefonisch contact met ons op dan gaan we het pand op korte termijn samen met u bezichtigen. Wij kunnen dit vaak al op korte termijn realiseren.

Siewe Bedrijfsmakelaars
Veluwezoom 5
Almere
tel. 036-3030994
zakelijk@siewe.nl

Interesse? Neem contact met ons op

Menu