Midwaystraat 11 Almere

1339 NM
ALMERE
Huurprijs € 2.500,- p.m.

MIDWAYSTRAAT 11 BIEDT EEN UNIEKE KANS VOOR ONDERNEMERS MET EEN MULTIFUNCTIONELE KANTOOR-/BEDRIJFSRUIMTE VAN CIRCA 215 M², VERDEELD OVER TWEE STIJLVOLLE VERDIEPINGEN. GELEGEN OP EEN PROMINENTE HOEKLOCATIE IN HET BEDRIJVENRESORT THE PEARL, STRAALT DIT PAND PROFESSIONALITEIT EN KLASSE UIT.

The Pearl bestaat uit zes zelfstandige kantoor-/bedrijfsruimten, variërend vanaf circa 200 m², en wordt gekenmerkt door indrukwekkende raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde, wat zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht. Elke unit heeft een eigen entree, waardoor uw bedrijf een exclusieve en zelfstandige uitstraling krijgt. Dit is de ideale locatie voor bedrijven die op zoek zijn naar een representatieve en inspirerende werkomgeving.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het gehuurde wordt opgeleverd inclusief o.a.:
Begaande grond:
– Grote open kantoorruimte
– Ruime pantry
– Toiletgroep
– Veel natuurlijk daglicht
– LED verlichting
– Vloerverwarming
– Systeemplafond

Eerste verdieping:
– Grote open kantoorruimte
– 2 afsluitbare kantoorruimtes
– Veel natuurlijk daglicht
– LED verlichting
– Systeemplafond

Ook aanwezig:
– 2 Electrische laadpalen
– Zonnepanelen

HUURSOM
€ 2.500,- exclusief BTW per maand.

SEVICEKOSTEN
€ 230,- exclusief BTW per maand op voorschotbasis (CV-ketel, gebruik zonnepanelen, tuin- en terreinonderhoud, glasbewassing (buitenzijde) en overige diensten te verlenen door de Vereniging van Eigenaren)
Administratiekosten 10%

ENERGIELABEL
C

PARKEREN
Het kantoor beschikt over 2 parkeerplaatsen (met laadpaal) en 1 parkeerplaats zonder laadpaal. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid op de openbare weg.

LOCATIE
Bedrijventerrein De Rederij is een kleinschalig bedrijventerrein. Hier treft u voornamelijk kantoren, MKB-bedrijven in bedrijfspanden en woon-werkcombinaties. De Rederij ligt midden in de woonwijk ‘De Eilandenbuurt’, op slechts 2 minuten rijden van de A6. Dat maakt deze ondernemerslocatie zeer geliefd. Hier bedient u zowel de zakelijke markt als de particuliere markt.

BEREIKBAARHEID
De bedrijfsruimten van De Rederij liggen direct aan de Spectrumdreef in Almere Buiten. Een perfect bereikbare locatie, want vanaf hier rijdt u binnen 2 minuten de A6 op. Daarnaast bevindt u zich heel dicht bij het knooppunt Almere, waar de A6 en de A27 elkaar kruisen. Hierdoor zijn Lelystad, Amsterdam, Utrecht en ’t Gooi goed en snel bereikbaar. Lelystad en ’t Gooi bereikt u in een kwartier. Amsterdam en Utrecht zijn ongeveer 25 minuten rijden. De bus stopt om de hoek en brengt u in 5 minuten naar Station Almere Buiten.

BESTEMMING
Enkelbestemming. Regenboogbuurt en Eilandenbuurt. Deze kunt u vinden via de volgende link: https://www.ruimtelijkeplannen.nl/documents/NL.IMRO.0034.BP3JO01-vg01/r_NL.IMRO.0034.BP3JO01-vg01_2.4.html

CONTROLE OP DE PRODUCTIE VAN SOFTDRUGS 
Op last van politie en gemeente zullen periodiek, maar niet regelmatig controles uitgevoerd worden op de aanwezigheid en of productie van verboden middelen zoals softdrugs (wiet) en harddrugs. De controles zullen kort van te voren aangekondigd worden en uitgevoerd worden gedurende kantooruren. Bij een controle loopt de controleur in enkele minuten door het pand en controleert de meterkast. De controles worden doorgaans uitgevoerd door een beveiligingsbedrijf. De overlast is minimaal.

BENT U GEÏNTERESSEERD, LAAT HET ONS WETEN, EEN BEZICHTIGING KAN SNEL GEREGELD WORDEN.
BEL ONS EN WIJ HELPEN U GRAAG VERDER. 

MEER INFORMATIE
Siewe Bedrijfsmakelaars
zakelijk@siewe.nl
036-3030994

Interesse? Neem contact met ons op

Voor klanten uit Almere
Voor klanten uit ’t Gooi
Menu