Verhuurd

Neonweg 110 Almere

1362 AE
ALMERE
Huurprijs € 1150,- p.m.

NIEUWBOUW BEDRIJFSUNIT TE HUUR VAN TOTAAL 100 M² WAARVAN 50 M² BEDRIJFSRUIMTE EN 50 M² KANTOORRUIMTE, PERFECT GELEGEN VLAKBIJ DE SNELWEG A6.

Opleveringsniveau (de unit wordt nog afgebouwd):
• Betonnen dak
• Betonnen vloer
• Overheaddeur (3x 3,20);
• Open trap
• Kruipruimte;
• Afwerking pantry, wc, electra-punten enz. in overleg met de huurder.

HUURPRIJS
€ 1.150,- per maand exclusief BTW.

SERVICEKOSTEN
In overleg.

PARKEREN
Twee parkeerplaatsen voor het pand en voldoende parkeermogelijkheden in de omgeving.

BESTEMMING
Almere Poort Oost en Duin- Enkelbestemming Bedrijventerrein 1-.
– bedrijven en dienstverlening behorende tot en met maximaal categorie 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten VNG 2009, inclusief ondergeschikte workshops;
– detailhandel als ondergeschikte bedrijfsactiviteit;
– ondergeschikte horeca behorende tot categorie 1 van de Staat van Horeca-activiteiten;
– horeca behorende tot categorie 3 van de Staat van Horeca-activiteiten met een bedrijfsvloeroppervlak van maximaal 150 m2 per vestiging en een totaal bedrijfsvloeroppervlak (bvo) van maximaal 300 m2;

BEREIKBAARHEID
Het bedrijventerrein Hogekant in Almere-Poort ligt op slechts een minuut per auto van de A-6 richting Amsterdam en Lelystad. De A-27 naar Utrecht ligt in de nabijheid. Tevens is de kavel prima per openbaar vervoer bereikbaar. Amsterdam is via de verbrede A1 binnen 15 minuten bereikbaar. Hogekant is dus voor alle vormen van vervoer prima bereikbaar. Het terrein is gelegen ten westen van de Hogering en eveneens aangesloten op de Elementendreef welke een snelle verbinding met de andere delen van Almere (Poort) en de regio heeft. Het is grotendeels gelegen binnen 2.000 meter van het NS-station, en heeft een bushalte (vrij liggende busbaan) centraal in het gebied. Twee fietsroutes, waaronder het Spoorbaan, ontsluiten het terrein met het omringende gebied. De ontsluitingsstructuur maakt, dat alle bedrijven zich met hun voorkant presenteren.

CONTROLE OP DE PRODUCTIE VAN SOFTDRUGS
Op last van politie en gemeente zullen periodiek, maar niet regelmatig controles uitgevoerd worden op de aanwezigheid en of productie van verboden middelen zoals softdrugs (wiet) en harddrugs. De controles zullen kort van te voren aangekondigd worden en uitgevoerd worden gedurende kantooruren. Bij een controle loopt de controleur in enkele minuten door het pand en controleert de meterkast. De controles worden doorgaans uitgevoerd door een beveiligingsbedrijf. De overlast is minimaal.

Bent u geïnteresseerd, neem dan gerust telefonisch contact met ons op dan gaan we het pand op korte termijn samen met u bezichtigen. Wij kunnen dit vaak al op korte termijn realiseren.
U bent ook altijd welkom om contact op te nemen voor meer informatie.
tel. 036-3030994

Voor meer informatie:
Siewe Bedrijfsmakelaars
tel. 036-3030994
zakelijk@siewe.nl

Interesse? Neem contact met ons op

Menu