Neonweg 78 Almere

1362 AE
ALMERE
Vraagprijs € 235000,- k.k.

FRAAI AFGEWERKTE BEDRIJFSUNIT OP HOEK, VAN TOTAAL 129 M² WAARVAN 65 M² BEDRIJFSRUIMTE EN 64 M² KANTOORRUIMTE MET VEEL DAGLICHT, PERFECT GELEGEN VLAKBIJ DE SNELWEG A6 MET PARKEERRUIMTE VOOR DE DEUR.

INDELING,
Entree, meterkast, toegang naar de bedrijfsruimte, in de bedrijfsruimte zit een keurig toilet, berging onder de trap, opslagruimte met raam aan de zijkant.
Op de verdieping vind je een fraai afgewerkte kantoorruimte met grote keuken met inbouwapparatuur, grote kast, toilet, opbergkast.

OPLEVERING
– Electrische overheaddeur
– Alarm
– Twee toiletten
– Luxe keuken met inbouw apparatuur
– LED verlichting
– Zonwering op de verdieping.

KOOPPRIJS
€ 235.000,- k.k.

PARKEREN
Drie parkeerplaatsen voor het pand en voldoende parkeermogelijkheden in de omgeving. 

BESTEMMING
Almere Poort Oost en Duin- Enkelbestemming Bedrijventerrein 1-.
– bedrijven en dienstverlening behorende tot en met maximaal categorie 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten VNG 2009, inclusief ondergeschikte workshops;
– detailhandel als ondergeschikte bedrijfsactiviteit;
– ondergeschikte horeca behorende tot categorie 1 van de Staat van Horeca-activiteiten;
– horeca behorende tot categorie 3 van de Staat van Horeca-activiteiten met een bedrijfsvloeroppervlak van maximaal 150 m2 per vestiging en een totaal bedrijfsvloeroppervlak (bvo) van maximaal 300 m2;
Nadere informatie is bij de gemeente beschikbaar. Wij helpen u graag om te bepalen of uw bedrijf zich hier mag vestigen. 

BEREIKBAARHEID
Het bedrijventerrein Hogekant in Almere-Poort ligt op slechts een minuut per auto van de A-6 richting Amsterdam en Lelystad. De A-27 naar Utrecht ligt in de nabijheid. Tevens is de kavel prima per openbaar vervoer bereikbaar. Amsterdam is via de verbrede A1 binnen 15 minuten bereikbaar. Hogekant is dus voor alle vormen van vervoer prima bereikbaar. Het terrein is gelegen ten westen van de Hogering en eveneens aangesloten op de Elementendreef welke een snelle verbinding met de andere delen van Almere (Poort) en de regio heeft. Het is grotendeels gelegen binnen 2.000 meter van het NS-station, en heeft een bushalte (vrij liggende busbaan) centraal in het gebied. Twee fietsroutes, waaronder het Spoorbaan, ontsluiten het terrein met het omringende gebied. De ontsluitingsstructuur maakt, dat alle bedrijven zich met hun voorkant presenteren.

EEN BEZICHTIGING KAN SNEL GEREGELD WORDEN. BEL ONS, U KUNT OP KORTE TERMIJN TERECHT. 

Siewe Bedrijfsmakelaars
Veluwezoom 5, Almere
tel. 036-3030994
zakelijk@siewe.nl

Interesse? Neem contact met ons op

Menu