Verhuurd

Neonweg 98 Almere

1362 AE
Almere
Huurprijs € 1375,- p.m.

FRAAI ONTWOPEN NIEUWBOUW BEDRIJFSUNIT TE HUUR VAN TOTAAL 109 M² WAARVAN 56 M² BEDRIJFSRUIMTE EN 53 M²  KANTOORRUIMTE, PERFECT GELEGEN VLAKBIJ DE SNELWEG A6. GELEGEN OP DE HOEK MET DAARDOOR EEN ZICHTLOCATIE. 

Opleveringsniveau (de unit wordt nog afgebouwd):
• Betonnen dak 
• Betonnen vloer 
• Overheaddeur (3x 3,20); 
• Gesloten trap
• Wandafwerking, veel licht
• Pantry
• Wc
• Electra-punten
• Warmte-pomp voor koelen en verwarmen.

HUURPRIJS
TWEE MOGELIJKHEDEN:
€ 1.375,– met keuken maar zonder verdere afbouw.
€ 1.500,– volledig afgebouwd.
Exclusief BTW, per maand.

SERVICEKOSTEN
In overleg. 

PARKEREN
Twee parkeerplaatsen voor het pand en voldoende parkeermogelijkheden in de omgeving. 

BESTEMMING
Almere Poort Oost en Duin- Enkelbestemming Bedrijventerrein 1-.
– bedrijven en dienstverlening behorende tot en met maximaal categorie 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten VNG 2009, inclusief ondergeschikte workshops;
– detailhandel als ondergeschikte bedrijfsactiviteit;
– ondergeschikte horeca behorende tot categorie 1 van de Staat van Horeca-activiteiten;
– horeca behorende tot categorie 3 van de Staat van Horeca-activiteiten met een bedrijfsvloeroppervlak van maximaal 150 m2 per vestiging en een totaal bedrijfsvloeroppervlak (bvo) van maximaal 300 m2;
Nadere informatie is bij de gemeente beschikbaar. Wij helpen u graag om te bepalen of uw bedrijf zich hier mag vestigen. 

BEREIKBAARHEID
Het bedrijventerrein Hogekant in Almere-Poort ligt op slechts een minuut per auto van de A-6 richting Amsterdam en Lelystad. De A-27 naar Utrecht ligt in de nabijheid. Tevens is de kavel prima per openbaar vervoer bereikbaar. Amsterdam is via de verbrede A1 binnen 15 minuten bereikbaar. Hogekant is dus voor alle vormen van vervoer prima bereikbaar. Het terrein is gelegen ten westen van de Hogering en eveneens aangesloten op de Elementendreef welke een snelle verbinding met de andere delen van Almere (Poort) en de regio heeft. Het is grotendeels gelegen binnen 2.000 meter van het NS-station, en heeft een bushalte (vrij liggende busbaan) centraal in het gebied. Twee fietsroutes, waaronder het Spoorbaan, ontsluiten het terrein met het omringende gebied. De ontsluitingsstructuur maakt, dat alle bedrijven zich met hun voorkant presenteren.

CONTROLE OP DE PRODUCTIE VAN SOFTDRUGS 
Op last van politie en gemeente zullen periodiek, maar niet regelmatig controles uitgevoerd worden op de aanwezigheid en of productie van verboden middelen zoals softdrugs (wiet) en harddrugs. De controles zullen kort van te voren aangekondigd worden en uitgevoerd worden gedurende kantooruren. Bij een controle loopt de controleur in enkele minuten door het pand en controleert de meterkast. De controles worden doorgaans uitgevoerd door een beveiligingsbedrijf. De overlast is minimaal.

EEN BEZICHTIGING KAN SNEL GEREGELD WORDEN. BEL ONS, U KUNT OP KORTE TERMIJN TERECHT. 
Siewe Bedrijfsmakelaars
Veluwezoom 5, Almere
tel. 036-3030994
zakelijk@siewe.nl

Interesse? Neem contact met ons op

Menu