Verhuurd

Nikkelstraat 7-C Naarden

1411 AC
NAARDEN
Huurprijs € 4.500,- p.m.

NU IN DE VERHUUR, OPSLAG/PRODUCTIE RUIMTE MET KANTOOR VAN TOTAAL 600 M², GELEGEN OP BEDRIJVENTERREIN GOOIMEER-ZUID VRIJWEL DIRECT AAN DE A1 MET 3 DEUREN, VEEL DAGLICHT EN VEEL PARKEERPLAATSEN.
De bedrijfsruimte wordt volledig voorzien van een betonnen vloer. De ramen in de kantoorruimte zullen worden voorzien van isolerende beglazing.

OMGEVING
Het bedrijventerrein Gooimeer Zuid kan zeer levendig genoemd worden met een grote verscheidenheid aan ondernemingen. Zowel productiebedrijven, als webshops, als logistieke bedrijven en showrooms zijn hier succesvol. Door de ligging direct aan de snelweg A1 en de op – en afrit naar deze snelweg heeft het een zeer goede ontsluiting naar Groot-Amsterdam, Almere en het Gooi.

INDELING EN AFMETINGEN
Begane grond:
Bedrijfsruimte met klein kantoor: ca. 600 m²

AFWERKINGSNIVEAU
Kantoor:
– Systeemplafonds met lichtarmaturen
– Wandafwerking
– Vloerbedekking
– Eenvoudig keuken
– Verwarming met radiatoren.
– Toilet

Hal:
– Betonnen vloer
– 1 Overheaddeur en twee schuifdeuren. Allen van forse afmetingen.
– Krachtstroom

PARKEREN
Zeer ruim parkeren op de openbare weg. U kunt veel auto’s kwijt.

HUURPRIJS
€ 4.500,- exclusief BTW.

SERVICEKOSTEN
In overleg.

LOCATIE
Het pand is gelegen op industrieterrein Gooimeer te Naarden met een grote diversiteit aan bedrijven. Het ligt meteen aan de snelweg A1 (Amsterdam, Amersfoort, Utrecht) en is daarmee uitstekend bereikbaar met het eigen vervoer. Er is tevens een bushalte op loopafstand.

BEREIKBAARHEID
Per auto: circa 600 meter van de A1 afrit richting Amsterdam, Almere, Amersfoort en Utrecht.
Per openbaar vervoer: Bussen naar Amsterdam en Almere op een afstand van circa 500 meter.

CONTROLE OP DE PRODUCTIE VAN SOFTDRUGS
Op last van politie en gemeente zullen periodiek, maar niet regelmatig controles uitgevoerd worden op de aanwezigheid en of productie van verboden middelen zoals softdrugs (wiet) en harddrugs. De controles zullen kort van te voren aangekondigd worden en uitgevoerd worden gedurende kantooruren. Bij een controle loopt de controleur in enkele minuten door het pand en controleert de meterkast. De controles worden doorgaans uitgevoerd door een beveiligingsbedrijf. De overlast is minimaal.

Geïnteresseerd? Neem dan snel telefonisch contact met ons op, een bezichtiging kan vaak al op korte termijn gepland worden.

Meer informatie:
Siewe Bedrijfsmakelaars B.V.
Albrechtlaan 26
1404 AL Bussum
035-6990043
zakelijk@siewe.nl

Interesse? Neem contact met ons op

Voor klanten uit Almere
Voor klanten uit ’t Gooi
Menu