Operetteweg 18 Almere

1323 VA
Almere
Huurprijs € 1.175,- p.m.

CENTRAAL GELEGEN, MODERNE, UITERST FUNCTIONELE, TURN KEY BEDRIJFSRUIMTE VAN IN TOTAAL 130 M² MET 2 PARKEERPLAATSEN.
Nu in de verhuur bij Siewe Bedrijfsmakelaars een moderne, uiterst functionele, turn-key bedrijfsruimte van totaal circa 130 m² BVO waarvan circa 110 m² bedrijfsruimte en 20 m² kantoor, met eigen parkeergelegenheid, gelegen vrijwel direct aan de A6 (eerste afslag). Het pand is uitstekend onderhouden.

INDELING EN AFMETINGEN
Begane grond: Kantoorruimte van circa 20 m² met een eigen entree, bedrijfsruimte van 110 m² bereikbaar middels een overheaddeur van 3.60 x 4.20 meter.
1e Verdieping: Vaste trap naar een kantoorkamer van 20 m².

DRAAGKRACHT
Begane grond : Circa 1.500 kg/m²

OPLEVERINGSNIVEAU
– Volledig geïsoleerd.
– Verwarmingsinstallatie aangesloten op de stadsverwarming.
– Lichtarmaturen in bedrijfshal.
– Overheaddeur.

LOCATIE
Aangrenzend liggen de woonwijken Muziekwijk en Literatuurwijk. Op dit bedrijventerrein zijn midden- en kleinbedrijf met kleinschalige industriële, ambachtelijke, handels- en dienstverlenende activiteiten gevestigd.
In de omgeving zijn o.a. gevestigd: Airbrush Services Almere, Arissen Techniek, Bogaard Badkamers, BSO, Cosmetische Tandheelkunde Almere, Dierenambulance, Flevotax, Geometius, Lumenplan, Minerva opleidingsgroep, MIT Installatietechniek, NauticBout – bootaccessoires, Pater, Politie Flevoland, THL Travel en Weinmann.

BEREIKBAARHEID
Het bedrijventerrein ‘Felserplaats’ heeft een directe verbinding met de rijksweg ‘A6’ (afritnr. 3) via de S101.
Per openbaar vervoer is het bedrijventerrein eveneens zeer goed bereikbaar. Het NS-Station Muziekwijk ligt op loopafstand en er bevindt zich aangrenzend een busstation met een directe verbinding naar het centraal station van Almere Stad, alsmede naar andere wijken in de nabije omgeving. Verder ligt het winkelcentrum Muziekwijk op loopafstand.

BESTEMMING
Gemengd 1 waaronder:
– Handel- en nijverheidsbedrijven
– Dienstverlening
– Maatschappelijke voorzieningen
– Sportvoorzieningen

HUURPRIJS
€ 1175,- per maand, geen BTW.

CONTROLE OP DE PRODUCTIE VAN SOFTDRUGS
Op last van politie en gemeente zullen periodiek, maar niet regelmatig controles uitgevoerd worden op de aanwezigheid en of productie van verboden middelen zoals softdrugs (wiet) en harddrugs. De controles zullen kort van te voren aangekondigd worden en uitgevoerd worden gedurende kantooruren. Bij een controle loopt de controleur in enkele minuten door het pand en controleert de meterkast. De controles worden doorgaans uitgevoerd door een beveiligingsbedrijf. De overlast is minimaal.

Bent u geïnteresseerd, neem dan gerust telefonisch contact met ons op dan gaan we het pand op korte termijn samen met u bezichtigen.
U bent ook altijd welkom om contact op te nemen voor meer informatie.
tel. 036-3030994

Siewe Bedrijfsmakelaars
Veluwezoom 5
Almere
tel. 036-3030994
zakelijk@siewe.nl

Interesse? Neem contact met ons op

Menu