Verhuurd

Schoepenweg 51-G Lelystad

8243 PX
Lelystad
Huurprijs € 1.000,- p.m.

OP MOOIE ZICHTLOCATIE AAN DE WESTERDREEF GELEGEN MULTI-FUNCTIONELE BEDRIJFSRUIMTE VAN TOTAAL CA 140 M².

ALGEMEEN
Moderne, uiterst functionele bedrijfsruimte van totaal circa 140 m² BVO waarvan 70 m² kantoorruimte op de eerste verdieping met eigen parkeergelegenheid. Het bedrijfspand waar deze unit in is gelegen is uitstekend gelegen direct aan de Westerdreef op een uitstekende zichtlocatie op industrieterrein Noordersluis en heeft een hoogwaardig opleveringsniveau.

INDELING

Begane grond:
Entree, bedrijfsruimte met een vrije hoogte van ca. 3,80 bereikbaar middels een electrische overheaddeur, toilet en keuken.

1e Verdieping:
Overloop en drie kantoorkamers.
De kantoorruimtes hebben een uitstekende lichtinval en is voorzien van tegels, systeemplafonds en wandafwerking.

OPLEVERING
– Volledig geïsoleerd.
– Verwarmingsinstallatie.
– Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen.
– Wandafwerking.
– Toilet.
– Keuken.
– Electrische overheaddeur.

HUURPRIJS
€ 1.000,- per maand, exclusief BTW.

SERVICEKOSTEN
€ 50,- per maand, exclusief BTW.

BESTEMMING
Volgens het bestemmingsplan mogen zich hier bedrijven vestigen tot en met categorie 3.1. Het gaat dan om ondermeer perifere detailhandel, productiegebonden detailhandel mits het niet om voedings- en genotmiddelen gaat. Mocht u vragen hebben omtrent de bestemming en/of de locatie geschikt is voor u dan kunt altijd contact op nemen met Siewe Bedrijfsmakelaars op 036-3030994.

LOCATIE
Bedrijventerrein Noordersluis, gelegen in het zuidwesten van Lelystad en is circa 196 hectare groot. Op dit terrein vind je met name bedrijven in de industrie en groothandel. Maar ook zijn er dienstverlenende bedrijven, en andere bedrijven op de representatieve locaties langs de dreven. Bedrijventerrein Noordersluis heeft een gemengd karakter. Het terrein is goed bereikbaar vanaf de snelweg A6 richting Almere/Amsterdam/Utrecht en de andere kant op richting Noord Nederland. Daarnaast bent u via de Houtribdijk snel in Noord-Holland.

PARKEERGELEGENHEID
Op eigen terrein is ruim voldoende parkeergelegenheid.

CONTROLE OP DE PRODUCTIE VAN SOFTDRUGS 
Op last van politie en gemeente zullen periodiek, maar niet regelmatig controles uitgevoerd worden op de aanwezigheid en of productie van verboden middelen zoals softdrugs (wiet) en harddrugs. De controles zullen kort van te voren aangekondigd worden en uitgevoerd worden gedurende kantooruren. Bij een controle loopt de controleur in enkele minuten door het pand en controleert de meterkast. De controles worden doorgaans uitgevoerd door een beveiligingsbedrijf. De overlast is minimaal.  

EEN BEZICHTIGING KAN SNEL GEREGELD WORDEN. BEL ONS, U KUNT OP KORTE TERMIJN TERECHT. 

Siewe Bedrijfsmakelaars
Veluwezoom 5
Almere
tel. 036-3030994
zakelijk@siewe.nl

Interesse? Neem contact met ons op

Menu