Verkocht

Splijtbakweg 18 Almere

1333 HC
ALMERE
Vraagprijs € 685000,- k.k.

FRAAIE SHOWROOM VOOR EEN WONEN GERELATEERD BEDRIJF OF BIJVOORBEELD EEN AUTOBEDRIJF VAN CIRCA 675 M² OP DE BEGANE GROND EN 540 M² OP DE VERDIEPING OP EEN PERCEEL VAN 1640 M² MET PARKEERGELEGENHEID OP EIGEN TERREIN.

INDELING
Begane grond: Circa 675 m²
Eerste verdieping: Circa 540 m²

KOOPSOM
€ 685.000 k.k.

PARKEREN
Op eigen terrein kunnen nu gemakkelijk 8 auto’s geparkeerd worden. Dat is echter ook makkelijk uit te breiden.

LOCATIE
Bedrijventerrein Poldervlak is gelegen in Almere–Buiten. Het bedrijventerrein is via de Buitenring of de Tussenring direct aangesloten op de A6, hierdoor is een uitstekende bereikbaarheid met o.a. de auto gewaarborgd. Het centrum van Almere-Buiten alsmede het centrum van Almere-Stad is zowel met het openbaar vervoer als met het eigen vervoer goed te bereiken.
Almere-Buiten kent een heldere en logische infrastructuur, die het zoeken naar een bepaalde locatie vergemakkelijkt en een vlotte doorstroming van het verkeer sterk bevordert. Wonen, werken en recreëren: voor elk facet zijn er adequate voorzieningen.

BEREIKBAARHEID
Poldervlak is met de auto in acht minuten vanaf de A6 bereikbaar. Met het openbaar is het terrein binnen een kwartier van station Almere Centrum en binnen acht minuten van station Almere Buiten te bereiken.

BESTEMMING
Bedrijven tot en met milieucategorie 2 alsmede dienstverlening en perifere detailhandel.

Bent u geïnteresseerd? Wij plannen graag een bezichtiging met u in. Bel ons op 036-3030994

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Siewe Bedrijfsmakelaars
Tel. 036-3030994
zakelijk@siewe.nl

Interesse? Neem contact met ons op

Menu