Verhuurd

Splijtbakweg 78 Almere

1333 HJ
Almere
Huurprijs € 1.350,- p.m.

ZONDER TWIJFEL EEN VAN DE MOOISTE UNITS IN DEZE GROOTTE IN ALMERE. VOLLEDIG GEMODERNISEERD MET AIRCO EN WARMTEPOMP EN UITSTEKEND ONDERHOUDEN BEDRIJFSUNIT VAN IN TOTAAL 140 M² VERDEELD OVER 70 M² BEDRIJFSRUIMTE EN 70 M² KANTOOR OP DE VERDIEPING.

INDELING
Begane grond: entree, bedrijfsruimte bereikbaar via zowel een overheaddeur als een loopdeur, meterkast en trapkast.
1e Verdieping: hardhouten trap naar de eerste verdieping met zeer fraai afgewerkt kantoor, toilet en keuken.

OPLEVERINGSNIVEAU
– Airco
– warmtepomp
– LED verlichting
– 2 toiletten
– gecoate vloer
– elektrische overhead deur van 2600×2800
– luxe toilet
– luxe keuken

PARKEREN
Op eigen terrein zijn er parkeerplaatsen aanwezig met verder voldoende parkeergelegenheid langs de openbare weg.

AANVAARDING
Op korte termijn.

HUURPRIJS
€ 1.350,-exclusief BTW.

ENERGIELABEL
Energielabel klasse A is aanwezig.

LOCATIE
Bedrijventerrein Poldervlak is gelegen in Almere–Buiten. Het bedrijventerrein is via de Buitenring of de Tussenring direct aangesloten op de A6, hierdoor is een uitstekende bereikbaarheid met o.a. de auto gewaarborgd. Het centrum van Almere-Buiten alsmede het centrum van Almere-Stad is zowel met het openbaar vervoer als met het eigen vervoer goed te bereiken.
Almere-Buiten kent een heldere en logische infrastructuur, die het zoeken naar een bepaalde locatie vergemakkelijkt en een vlotte doorstroming van het verkeer sterk bevordert. Wonen, werken en recreëren: voor elk facet zijn er adequate voorzieningen.

BEREIKBAARHEID
Poldervlak is met de auto in acht minuten vanaf de A6 bereikbaar. Met het openbaar is het terrein binnen een kwartier van station Almere Centrum en binnen acht minuten van station Almere Buiten te bereiken.

BESTEMMING
Bedrijven behorende tot ten hoogste categorie 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten, inclusief ondergeschikte detailhandel, ondergeschikte horeca en kantoren met dien verstande dat per bedrijf maximaal 50% van de bedrijfsvloeroppervlakte voor (niet-zelfstandige) kantoordoeleinden mag worden gebruikt. Dit is een redelijk zware bestemming. Wilt u weten of u bedrijf hier gevestigd mag worden, neem gerust contact op, wij kunnen het u snel duidelijkheid geven.
oud.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Siewe Bedrijfsmakelaars
Tel. 036-3030994
zakelijk@siewe.nl

Interesse? Neem contact met ons op

Voor klanten uit Almere
Voor klanten uit ’t Gooi
Menu