Verkocht

Splijtbakweg 84 Almere

1333 HJ
ALMERE
Vraagprijs € 195000,- k.k.

VOLLEDIG AFGEWERKTE, GOED ONDERHOUDEN BEDRIJFSRUIMTE VAN 70 M² MET 70 M² KANTOOR OP DE VERDIEPING MET AIRCO, VRIJWEL NIEUWE C.V.-KETEL, TWEE VOORDEUREN, ALARMINSTALLATIE ETC. ETC. ETC.

Het pand heeft twee toiletten en twee pantry’s en kan daardoor goed ook gescheiden gebruikt worden.

AFMETINGEN
Ca. 70 m² bedrijfsruimte
Ca. 70 m² kantoorruimte

OPLEVERINGSNIVEAU
– airco op de verdieping
– fraaie pantry op de verdieping met vaatwasser
– eenvoudige pantry op de begane grond
– twee toiletgelegenheden
– brandalarm
– plavuizen vloer in entree en op de verdieping.
– extra berging op de verdieping
– volledig geïsoleerd
– nieuwe c.v.-ketel.

De overheaddeur is verwijderd en vervangen door een kozijn. Eenvoudig kan een nieuwe overheaddeur geplaatst worden.

PARKEREN
Voor de deur is het gezamenlijk parkeren.

VRAAGPRIJS
€ 195.000,– k.k. exclusief BTW

LOCATIE
Bedrijventerrein Poldervlak is gelegen in Almere–Buiten. Het bedrijventerrein is via de Buitenring of de Tussenring direct aangesloten op de A6, hierdoor is een uitstekende bereikbaarheid met o.a. de auto gewaarborgd. Het centrum van Almere-Buiten alsmede het centrum van Almere-Stad is zowel met het openbaar vervoer als met het eigen vervoer goed te bereiken.
Almere-Buiten kent een heldere en logische infrastructuur, die het zoeken naar een bepaalde locatie vergemakkelijkt en een vlotte doorstroming van het verkeer sterk bevordert. Wonen, werken en recreëren: voor elk facet zijn er adequate voorzieningen.

BEREIKBAARHEID
Poldervlak is met de auto in acht minuten vanaf de A6 bereikbaar. Met het openbaar vervoer is het terrein binnen een kwartier van station Almere Centrum en binnen acht minuten van station Almere Buiten te bereiken.

BESTEMMING
Bedrijven behorende tot ten hoogste categorie 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten. Dat zijn lichte handel- en nijverheidsbedrijven alsmede dienstverlening. Onder dienstverlening wordt verstaan:

“het bedrijfsmatig verlenen van diensten, waarbij het publiek rechtstreeks al dan niet via een baliefunctie te woord wordt gestaan en geholpen. Hieronder wordt in ieder geval niet verstaan zelfstandige horeca, detailhandel, maatschappelijke voorzieningen (zoals therapeutische centra, kinderdagverblijven), overige voorzieningen (zoals sportscholen), en voorzieningen inzake cultuur en ontspanning”.

Geïnteresseerd? Bel ons dan, een bezichtiging kan op korte termijn gepland worden.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Siewe Bedrijfsmakelaars
Tel. 036-3030994
zakelijk@siewe.nl

Interesse? Neem contact met ons op

Menu