Transistorstraat 18 Almere

1322 CE
Almere

EEN ZEER REPRESENTATIEF EN MARKANT KANTOORGEBOUW MET KANTOORRUIMTE VAN 536 m² OP DE BEGANE GROND. GELEGEN OPBEDRIJVENTERREIN GOOISE POORT IN ALMERE MET 25 PARKEERPLAATSEN VOOR ALGEMEEN GEBRUIK. GELEGEN OP EEN TOPLOCATIE VOOR EEN TOPOBJECT.

Het kantoor kenmerkt zich door comfort, functionaliteit en duurzaamheid. De begane grond leent zich uitstekend als receptie c.q ontvangsthal. Tevens treft u hier een open keuken en een toilettengroep alsmede de mogelijkheid tot meerdere kantoorruimtes.

BESCHIKBAAR:
In overleg

AFWERKINGSNIVEAU
Het pand wordt geleverd “as is”;
– Bestaande installaties.
– Stadsverwarming.
– Systeemplafonds met lichtarmaturen.
– Vloerbedekking, grotendeels linoleum of soortgelijk.

VRAAGPRIJS
€ 60,- p.m² p.j.

PARKEERGELEGENDHEID
Op eigen terrein zijn 25 parkeerplaatsen beschikbaar. Dat is dus circa 8 per verdieping.

ENERGIELABEL
C.

BIJZONDERHEDEN
De buitenkant dient nog gerenoveerd te worden, de gepubliceerde foto is een indruk en de uiteindelijk kleurstelling is in overleg.

LOCATIE
Het object is gelegen aan de toegangsweg van het bedrijventerrein Gooise Poort. Dit kantoren/bedrijvenpark is prachtig gelegen aan de A6, met zicht vanaf de A6 op het kantorendeel. Eind jaren 90 is dit zeer representatieve terrein, van ca 20 ha netto, ontstaan met een parkachtige inrichting en opvallende architectuur. Op Gooise Poort is breedband internet via glasvezel aanwezig.

BEREIKBAARHEID
Het bedrijventerrein is goed bereikbaar, het ligt 2 autominuten vanaf de A6 (afrit 3) en ook met het openbaar vervoer is het terrein uitstekend per bus te bereiken, met verbindingen naar Almere CS (Stadsbus 2, ca. 11 minuten), Amsterdam Amstel (lijn 152, ca. 34 minuten) en Naarden/Bussum (lijn 151, ca. 19 minuten)

Controle op de productie van softdrugs:
Op last van politie en gemeente zullen periodiek, maar niet regelmatig controles uitgevoerd worden op de aanwezigheid en of productie van verboden middelen zoals softdrugs (wiet) en harddrugs. De controles zullen kort van te voren aangekondigd worden en uitgevoerd worden gedurende kantooruren. Bij een controle loopt de controleur in enkele minuten door het pand en controleert de meterkast. De controles worden doorgaans uitgevoerd door een beveiligingsbedrijf. De overlast is minimaal.

Voor meer informatie:
Siewe Bedrijfsmakelaars
Veluwezoom 5
Almere
tel. 036-3030994
zakelijk@siewe.nl

Interesse? Neem contact met ons op

Menu