Transistorstraat 48-H 61 Almere

1322 CG
ALMERE
Vraagprijs € 29.500,- v.o.n.

TE KOOP GARAGEBOX OP DE EERSTE VERDIEPING VAN CIRCA 18 M², BEREIKBAAR PER TRAP EN GOEDERENLIFT OP BEDRIJVENTERREIN DE GOOISE KANT IN ALMERE. DE UNIT IS NOG NIET IN GEBRUIK GENOMEN, DUS ER IS GEEN OVERDRACHTSBELASTING VAN TOEPASSING.

Ideaal gelegen in het bedrijventerrein in Almere Gooisekant. Vanaf de A6 bent u binnen drie minuten bij het GaragePark. De garageboxen zijn voorzien van hekwerk met stroomschokbeveiliging, 24/7 camerabewaking, inbraak- en brandbeveiliging per garagebox, aangesloten op een meldkamer en elektronische toegang d.m.v. een keytag. Daarnaast is het park in de avond goed verlicht en heeft de locatie een beheerder.

De box is gelegen op de eerste verdieping en is bereikbaar via de trap en via een goederenlift met een hefvermogen van 2.000 kg.
Ideale ruimte voor opslag.

AFMETING
Oppervlakte 18 m² BVO.
Lengte 6 meter.
Breedte 3 meter.
Hoogte 3 meter.
Doorrijhoogte 2,4 meter.

OPLEVERINGSNIVEAU
– Overheaddeur
– Verlichting
– Electra
– Eigen brievenbus
– Gezamenlijke toiletvoorziening

PARKEREN
Op het terrein zijn meerdere parkeerplaatsen voor algemeen gebruik.

VRAAGPRIJS
€ 29.500,- vrij op naam exclusief BTW.

VVE
Er is een Vereniging van Eigenaren, bijdrage ca. € 35,- per maand.

AANVAARDING
In overleg

LOCATIE
De units zijn gelegen op het bedrijventerrein Gooise Poort. Dit kantoren/bedrijvenpark is prachtig gelegen aan de A6, met zicht vanaf de A6 op het kantorendeel. Eind jaren 90 is dit zeer representatieve terrein, van ca 20 ha netto, ontstaan met een parkachtige inrichting en opvallende architectuur. Op Gooise Poort is breedband internet via glasvezel aanwezig.

BEREIKBAARHEID
Het bedrijventerrein is goed bereikbaar, het ligt 2 autominuten vanaf de A6 (afrit 3) en ook met het openbaar vervoer is het terrein uitstekend per bus te bereiken, met verbindingen naar Almere CS (Stadsbus 2, ca. 11 minuten), Amsterdam Amstel (lijn 152, ca. 34 minuten) en Naarden/Bussum (lijn 151, ca. 19 minuten)
 
Bent u geïnteresseerd, neem dan snel contact met ons op.
Een bezichtiging kan vaak al op korte termijn worden gerealiseerd.

Siewe Bedrijfsmakelaars
Veluwezoom 5
1327 AA Almere
036-3030994

Interesse? Neem contact met ons op

Voor klanten uit Almere
Voor klanten uit ’t Gooi
Menu