Utrechtseweg 5 Hilversum

1213 TK
Hilversum
Huurprijs € 1.400,- p.m.

Voor verhuur beschikbaar de gehele eerste verdieping (circa 95 m2 v.v.o.) van representatieve vrijstaande kantoorvilla, met 3 gereserveerde parkeerplaatsen en 2 gedeelde gasten plaatsen. De villa is gelegen op een gunstige zicht locatie nabij NS station Sportpark, A27 en het Centrum van Hilversum.

Het gehuurde heeft een representatieve gezamenlijke entree en hal; op de begane grond kan de huurder gebruik maken van de royale eetkeuken met apparatuur.

INDELING
De indeling van de verdieping bestaat uit een hal met eigen toilet en 5 kantoorkamers van verschillend formaat (zie bijgaande plattegrond).
Indien gewenst is het in overleg met de huurder van de begane grond mogelijk om gebruik te maken van hun royale en representatieve spreekkamer.

HUURPERIODE
Huurperiode minimaal 1 jaar.
Verhuur onder voorbehoud gunning.

HUURPRIJS EN SERVICEKOSTEN
De aanvangshuurprijs bedraagt € 1.400,– per maand exclusief BTW, de vaste servicekosten bedragen € 45,– per m2 per jaar exclusief BTW, hierin zijn o.a. begrepen:

-verbruik en vastrecht van gas, water en elektra
-alarminstallatie
-lappen van de ramen op reguliere basis
-dataverbruik glasvezel internet met netwerk aansluitingen op iedere kamer
-onderhoud van parkeerplaatsen en omliggend terrein
-afval verwerking

Controle op de productie van softdrugs:
Op last van politie en gemeente zullen periodiek, maar niet regelmatig controles uitgevoerd worden op de aanwezigheid en of productie van verboden middelen zoals softdrugs (wiet) en harddrugs. De controles zullen kort van te voren aangekondigd worden en uitgevoerd worden gedurende kantooruren. Bij een controle loopt de controleur in enkele minuten door het pand en controleert de meterkast. De controles worden doorgaans uitgevoerd door een beveiligingsbedrijf. De overlast is minimaal. 

Heeft u interesse, bel ons dan op 035-6990043, we helpen u graag.
Een bezichtiging kan vaak al op korte termijn gerealiseerd worden.

Voor meer informatie:
Siewe Bedrijfsmakelaars
tel. 035-6990043
zakelijk@siewe.nl

Interesse? Neem contact met ons op

Voor klanten uit Almere
Voor klanten uit ’t Gooi
Menu