Nieuws /

Transactienieuws

Transactienieuws – verhuur van ca. 1.210 m² kantoorruimte

Namens onze opdrachtgever hebben wij de luxueuze kantoorruimte aan de Transistorstraat 2 in Almere, verhuurd aan InnQ Installaties B.V.

Het betreft een 10-jarig huurcontract welke ingaat op 1 september 2023. Het betreft een luxueuze kantoorruimte van ca. 1.210 m2 verdeeld over de begane grond en eerste verdieping.

Het kantoorgebouw “The Wing” heeft 3 verdiepingen met totaal ca. 3.600 m² kantoorruimte, en is gelegen op bedrijventerrein Gooise Kant in Almere.

De huurder is InnQ Installaties B.V. en zit nu nog op de Televisieweg 4 in Almere. InnQ heeft de ambitie om in de regio Flevoland en omstreken de beste werkgever en allround technisch dienstverlener zijn en heeft daarom al mooie stappen gemaakt. Door de groei en ontwikkeling hebben zij daarom gekozen voor The Wing. Een gebouw welke past bij de uitstraling en ambitie die InnQ heeft.

De activiteiten van InnQ bestaan o.a. uit het installeren van installatietechnieken, regeling en monitoring van installaties van verwarming en nog veel meer. Neem gerust eens een kijkje www.innq.nl

Ook opzoek naar kantoorruimte? Siewe Bedrijfsmakelaars helpt u graag!

Menu