Onderneem in een kantoor of bedrijfspand op Media Park Hilversum

Bent u op zoek naar een kantoor of bedrijfspand op het Media Park Hilversum? Kom meer te weten over het bedrijventerrein waar televisie- en radioproducties worden gemaakt. Maar dat niet alleen; in de bedrijfspanden en kantoren op het Media Park Hilversum is ook een museum gevestigd, vinden grootse evenementen plaats en heeft zich een hotel gevestigd. Op het park is een diversiteit aan bedrijven en individuen te vinden die zich bezighouden met media. Volgt u?

De kantoren en bedrijfsverzamelgebouwen op het Media Park Hilversum zijn goed bereikbaar

Dat de mediawereld zich in Hilversum heeft gevestigd, is geen toeval. Hilversum ligt centraal in Nederland. De kantoren, bedrijfsverzamelgebouwen en bedrijfspanden op het Media Park Hilversum zijn uitstekend bereikbaar via de A27 en de A1. Vanaf Amersfoort, Amsterdam en Utrecht bent u er zo. Daarbij heeft het Media Park Hilversum een treinstation en in Hilversum is een goed busnetwerk. Op het Media Park Hilversum zijn diverse gebouwen met garage of een eigen parkeerterrein, waardoor u en uw bezoek de auto goed kunnen parkeren.

Heeft u interesse in een kantoorruimte of bedrijfspand op het Media Park Hilversum?

Ziet u zich ondernemen op Media Park Hilversum? Neem dan contact op met Siewe Zakelijk. Wij zijn een Goois makelaarskantoor, al 100 jaar! Ons zakelijk netwerk en kennis van de regio zijn van hoog niveau. Met plezier helpen we u om ondernemersdromen waar te maken. Niet door simpelweg vraag en aanbod op elkaar af te stemmen. We vragen door, denken mee en ontzorgen u van A tot Z, indien gewenst. Door onze proactieve houding hebben we al veel ondernemers in Hilversum blij kunnen maken met een perfect passende bedrijfsruimte of kantoor. U kunt ons makelaarskantoor bereiken via het telefoonnummer 036-3030994 of 06-85887711. Mailen is ook mogelijk: zakelijk@siewe.nl.

Het Media Park Hilversum is een aantrekkelijke ondernemerslocatie

Het ligt in het noorden van Hilversum, aan de kant van Bussum. Na het werk of in de pauze lonkt de hei of het gezellige centrum met Hilvertshof. Het is een aantrekkelijke plek om te werken en dus ook een aantrekkelijke plek om zich te vestigen. Immers, het vinden van goed personeel is op dit moment uitdagend. Met een kantoor of bedrijfspand op het Media Park Hilversum heeft u een streepje voor.

5 redenen om te kiezen voor een kantoor of bedrijfspand op Media Park Hilversum

  1. Hoog aangeschreven bedrijventerrein.
  2. Uitstekend bereikbaar vanuit Amersfoort, Utrecht en Amsterdam.
  3. Treinstation speciaal voor dit bedrijventerrein.
  4. Gevarieerd aanbod van kantoren, bedrijfsverzamelgebouwen en bedrijfspanden.
  5. Ideaal voor bedrijven werkzaam in de media of aanverwante business.

Routebeschrijvingen

FAQ: Media Park Hilversum

Menu