Op zoek naar kantoorruimte of een bedrijfspand? Ontdek De Rederij Almere!

De Rederij is een kleinschalig bedrijventerrein. Hier treft u voornamelijk kantoren, MKB-bedrijven in bedrijfspanden en woon-werkcombinaties. De Rederij ligt midden in de woonwijk ‘De Eilandenbuurt’, op slechts 2 minuten rijden van de A6. Dat maakt deze ondernemerslocatie zeer geliefd. Hier bedient u zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. Bent u op zoek naar kantoorruimte of een bedrijfspand in Almere? Lees dan verder.

De kantoren en bedrijfsruimten van De Rederij zijn perfect bereikbaar

De kantoren, bedrijfspanden en bedrijfsruimten van De Rederij liggen direct aan de Spectrumdreef in Almere Buiten. Een perfect bereikbare locatie, want vanaf hier rijdt u binnen 2 minuten de A6 op. Daarnaast bevindt u zich heel dicht bij het knooppunt Almere, waar de A6 en de A27 elkaar kruisen. Hierdoor zijn Lelystad, Amsterdam, Utrecht en ’t Gooi goed en snel bereikbaar. Lelystad en ’t Gooi bereikt u in een kwartier. Amsterdam en Utrecht zijn ongeveer 25 minuten rijden. De bus stopt om de hoek en brengt u in 5 minuten naar Station Almere Buiten.

Onderneemt u binnenkort in een kantoor of bedrijfspand midden in een woonwijk?

Op De Rederij vindt u vooral bedrijfspanden en kantoren met dienstverlenende bedrijven in de ICT en maatschappelijke dienstverlening. In de directe omgeving zijn veel voorzieningen en winkels, wat bijdraagt aan het vinden van personeel. Het is een prettige en veilige omgeving om te werken. Het grote winkelcentrum van Almere Buiten en woonboulevard Doemere liggen op 8 minuten fietsafstand.

Siewe helpt u bij het vinden van een bedrijfspand of kantoorruimte in De Rederij

Is De Rederij in Almere de ideale locatie voor uw bedrijfsruimte of kantoorpand? Neem dan contact op met Siewe Zakelijk. Wij kennen de Almeerse ondernemersmarkt goed door ons uitstekende netwerk. We weten of er bedrijfspanden of kantoren beschikbaar zijn op De Rederij of elders in Almere. Bij Siewe denken we met u mee, zodat u ondernemersdromen kunt waarmaken in Almere. Dat doen we al jaren met veel plezier en tot grote tevredenheid van onze klanten. Wij doen waar we goed in zijn, zodat u tijd heeft voor uw core business.

5 redenen om te kiezen voor een kantoor of bedrijfspand op De Rederij in Almere Buiten!

  1. Ideaal voor kleinschalig ondernemerschap
  2. Alle benodigde voorzieningen, zoals winkels en een sportschool, bevinden zich in de directe omgeving.
  3. De bushalte ligt om de hoek.
  4. De A6 is binnen 2 minuten rijafstand bereikbaar.
  5. Geschikt voor bedrijven die zich zowel op de zakelijke als particuliere markt richten.

Routebeschrijving

FAQ: bedrijventerrein De Rederij Almere

Menu