Kantoren, bedrijfspanden en bedrijfsruimte op Markerkant

De kantoren en bedrijfspanden op Markerkant hebben een interessante plek; midden in de stad en toch uitstekend bereikbaar. Vanaf de A6 bent u in 6 minuten op Markerkant en met de auto rijd u in 3 minuten naar station Almere Centrum. Bijzonder aan Markerkant is dat dit het enige bedrijventerrein in Almere is waar reguliere detailhandel is toegestaan. Naast de zakelijke markt zijn hier ook winkelende particulieren te vinden. Het levert een mooie mix van ondernemers en bezoekers op.

Siewe helpt ondernemers aan een kantoor of bedrijfsruimte op Markerkant

Zoekt u een kantoorruimte of een bedrijfspand en lijkt Markerkant u de geschikte plek? Siewe Zakelijk helpt u met plezier. We kennen het bedrijventerrein op ons duimpje en weten wat er speelt. We gaan graag met u om de tafel zitten om te kijken wat uw wensen zijn en hoe we kunnen helpen om hier invulling aan te geven. Siewe Zakelijk is ervaren en denkt mee met haar klanten. We komen met verrassende ideeën en oplossingen. Start de realisatie van uw ondernemersdroom met een belletje naar ons kantoor.

Alles wat u wilt weten over ondernemen op Markerkant

Markerkant is 29 hectare groot, een middelgroot bedrijventerrein dat kleinschaliger voelt, doordat de groepjes van kantoren en bedrijfsruimten rond de Markerdreef liggen. Op Markerkant is breedband internet via glasvezel aanwezig en het bedrijventerrein heeft een Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen (KVO-B)-certificaat. Wilt u hier ondernemen, dat kan tot en met milieucategorie 4. Door de ligging midden in de stad profiteren ondernemers en hun medewerkers van alle voorzieningen in de buurt. Denk hierbij aan horeca, sportschool, supermarkt en zelfs kinderopvang. Alles in één moeite door.

Bereikbaarheid kantoren en bedrijfspanden op Markerkant

De bedrijfspanden, detailhandelsbedrijven en kantoren op Markerkant liggen tussen het centrum van Almere en de Noorderplassen. De Hogering ligt tegen het bedrijvenpark aan en is een goede uitvalsweg richting Almere Buiten, Almere Poort en de A6. U kunt ook via de Stedendreef en Havendreef naar de A6 rijden. Met 6 minuten bent u er. Dicht bij de kantoren en bedrijfsruimten van Markerkant zijn bushaltes waar de bus naar station Almere Centrum stopt. Met 3 minuten rijden bent u er. Overigens is het ook prima te doen om naar het station te lopen. Met een minuut of 18 wandel u van Markerkant naar het station én het centrum van Almere.

Aanbod Markerkant Almere

Routebeschrijving

FAQ: bedrijventerrein Markerkant in Almere

Menu