Kantoren en bedrijfsruimten op bedrijventerrein De Uitgeverij

Weet u al in welk kantoor of bedrijfspand u uw bedrijf wilt vestigen? Almere heeft prachtige bedrijventerreinen, waarvan De Uitgeverij er één is. De kantoren en bedrijfsruimten op De Uitgeverij zijn in trek door de ligging nabij de A6 en de goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Met 2 minuten bent u vanaf de snelweg bij uw bedrijf en de bus rijdt in een kwartier naar station Almere Centrum. Bijzonder aan De Uitgeverij is dat er met name bedrijven zijn op het gebied van groothandel, gezondheids- en welzijnszorg. Ook zijn er enkele woon-werkwoningen.

Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte op De Uitgeverij? Siewe helpt u.

Op dit moment zijn er geen kavels voor bedrijfspanden of kantoren op De Uitgeverij beschikbaar. Maar dat wil niet zeggen dat u dit bedrijventerrein niet in overweging hoeft te nemen. Als de ligging, grootte en bereikbaarheid u aanspreken, bel dan even met Siewe Zakelijk. Wij horen het vaak als eerste als er een bedrijfsruimte op De Uitgeverij beschikbaar komt. Siewe is ook bekend met het aanbod op andere bedrijventerreinen. Het loont dus altijd de moeite om contact op te nemen als u op zoek bent naar een (nieuw) kantoor of bedrijfspand. Als we weten dat dit aanbod overeenkomt met uw ondernemersdroom, nemen we gelijk contact met u op. We kunnen ook actief voor u op zoek. We zijn benieuwd waar u naar op zoek bent en hoe we u daarbij kunnen helpen.

De Uitgeverij heeft veel bedrijfspanden voor de groothandel

Bedrijventerrein De Uitgeverij is 6 hectare groot. En is daarmee een van de kleinere bedrijventerreinen in Almere Stad. Spreekt het kleinschalige karakter u aan en zoekt u een bedrijfspand voor een groothandel of heeft u een bedrijf in de gezondheids- of welzijnszorg? Dan bent u hier tussen bedrijven in dezelfde sector helemaal op uw plek. Op het bedrijventerrein is breedband internet via glasvezel aanwezig en De Uitgeverij beschikt over het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen (KVO-B)-certificaat. Deze locatie is geschikt voor bedrijven tot en met milieucategorie 2.

De omgeving van De Uitgeverij

Het aantrekkelijke aan De Uitgeverij is dat de kantoren en bedrijfspanden in een heel levendige omgeving staan. Direct naast bedrijventerrein De Uitgeverij ligt de Literatuurwijk, een woonwijk met allerlei voorzieningen. Van supermarkt tot sportschool, je vindt het allemaal in de buurt. Ook als je even wilt ontspannen of nieuwe energie wilt opdoen, kun je in de buurt terecht. Aan de andere kant van de A6 ligt het Kromslootpark en het Almeerderstrand en de Floriade zijn ook heel dichtbij.

Bereikbaarheid en ligging kantoren en bedrijfspanden De Uitgeverij

Wie met de auto naar De Uitgeverij reist, is er zo. Vanaf de A6 is het maar 2 minuten rijden. Ook met het openbaar vervoer zijn de kantoren en bedrijfsruimten op De Uitgeverij uitstekend bereikbaar. Met de stadsbus bereikt u het terrein in 15 minuten vanaf station Almere Centrum. Bij elke bedrijfsruimte of elk kantoor is voldoende parkeergelegenheid, zodat het voor u, uw bezoekers of medewerkers nooit een probleem is om een parkeerplaats te vinden. Aantrekkelijk? We vertellen u met plezier meer over De Uitgeverij!

Routebeschrijving

FAQ: bedrijventerrein De Uitgeverij in Almere

Menu