Perfect bereikbare kantoren en bedrijfspanden in Blaricum

Direct naast de A27 ligt BusinessPark27, een relatief nieuw bedrijventerrein met kantoren, bedrijfspanden en bedrijfsruimten in een campusachtige setting. Met Blaricum in de achtertuin en de snelweg om de hoek kunt u vanaf dit bedrijventerrein zowel de zakelijke als particuliere markt bedienen. En dat gebeurt ook, want de afgelopen jaren heeft zich hier een zeer diverse groep ondernemers gevestigd. Van kleine productiebedrijven tot dienstverlenende bedrijven, personal trainers, aannemers, hoveniers, makelaars, beautysalons, opslagmogelijkheden en kantoren, en nog veel meer.

Wilt u ondernemen in Blaricum? Neem contact op met Siewe.

Siewe is een Gooise makelaar met een uitstekend netwerk, ook in Blaricum. Wij weten wat er speelt in de markt en kunnen u helpen als u een kantoor, bedrijfspand of bedrijfsruimte zoekt op BusinessPark27 in Blaricum. Voordat we gaan zoeken of meedenken, achterhalen we eerst wat uw ondernemersbehoeften en dromen zijn. Hoe kunnen wij helpen? Waar de een van A tot Z ontzorgd wil worden, heeft de ander alleen behoefte aan een sparringpartner. Wij schakelen mee, zodat u straks het kantoorpand of de bedrijfsruimte heeft gevonden die past bij de toekomst van uw bedrijf.

Perfect bereikbare kantoren, bedrijfspanden en bedrijfsruimten in Blaricum

De kantoren, bedrijfspanden en bedrijfsruimten op het bedrijvenpark in Blaricum liggen zeer gunstig. U rijdt met de auto zo de A27 op, die vervolgens snel aansluit op de A1 en de A6. Daardoor kunt u alle kanten op en kunnen zakenpartners uw pand snel bereiken. Met het openbaar vervoer kunt u hier ook goed uit de voeten; buslijn 100 stopt in de naastgelegen wijken.

Bedrijfsruimten in groene setting

Tussen BusinessPark27 en De Blaricummermeent ligt een groen park met een kronkelende rivier. Het groene karakter integreert mooi met de gebouwen van het businesspark. Elke kavel heeft minstens één boom en auto’s zijn verborgen achter groene hagen. Verderop ligt het Gooimeer en de heide. Op het bedrijventerrein zelf zijn weinig voorzieningen, maar u bent met de fiets of auto zo bij een supermarkt of sportschool. Wel kunt u in de wijk terecht bij Restaurant Bruis Blaricum, een zeer geschikte locatie voor een zakenlunch, vrijdagmiddagborrel of evenement.

5 redenen om te kiezen voor een kantoor of bedrijfspand op BusinessPark27 in Blaricum!

  1. Zeer hoogwaardig bedrijventerrein.
  2. Gevarieerde ondernemersaanbod.
  3. Campusachtige setting.
  4. Perfect bereikbaar vanaf de A27.
  5. Geschikt voor bedrijven die zich zowel op de zakelijke als particuliere markt richten.
Aanbod Businesspark27 Blaricum

Routebeschrijving

FAQ: bedrijventerrein Businesspark27 Blaricum

Menu