Kantoor of opslagruimte huren in bedrijvenpark Kabelweg Huizen?

Kabelweg is een bijzonder bedrijvenpark. Het is namelijk geen gebied met kantoren en bedrijfsruimten, maar één bedrijfspand dat bestaat uit 50 ruimten die verhuurd worden. U heeft de keuze uit een werkruimte, kantoorruimte, opslagruimte of een laaddock. In bedrijvenpark Kabelweg vestigen zich vooral vakmensen, zoals timmerlieden, schilders en bedrijven die actief zijn in de bouw. Door de diversiteit van bedrijven is Kabelweg Huizen een levendige ondernemerslocatie waar ondernemers elkaar goed weten te vinden.

Wilt u zich vestigen in een kantoor of bedrijfsruimte aan de Kabelweg?

Maakt u met een nieuwe kantoor of bedrijfsruimte aan de Kabelweg in Huizen uw ondernemersdroom waar? Wij helpen u graag als u hier wilt ondernemen. Siewe Zakelijk is een ervaren makelaar voor bedrijven in Huizen. Door niet alleen te doen wat ons gevraagd wordt, zijn we van meerwaarde. We vragen door en denken met u mee. Ontzorgen doen we op de manier zoals u dat wenst, van een goed advies tot van A tot Z alles geregeld.

Bedrijfspand met karakter in Huizen

Het leuke is dat het bedrijfspand van bedrijvenpark Kabelweg uit de jaren 70 stamt. Vroeger was het een modern kaaspakhuis met verschillende hallen en grote schuifdeuren. Die zijn nog steeds zichtbaar De units zijn verdeeld in opslag- en werkunits van 30 tot 100 m2. Daarnaast zijn er ook een aantal grote warehouse units met laaddock. Op de begane grond en op 1e verdieping zijn kantoorunits beschikbaar. In de laaddocks zijn de oude daklichten vervangen door nieuwe lichtkoepels. Door het daglicht is verlichting in de opslagruimtes overdag overbodig. Daarnaast bieden de nieuwe lichtkoepels uitstekende isolatie, waardoor de temperatuur in de gekoelde ruimtes in de zomer niet stijgt.

Bedrijfspand aan de Kabelweg in Huizen goed bereikbaar

De kantoorruimten en opslagunits van bedrijvenpark Kabelweg vindt u in de buurt van de haven van Huizen. Hiervandaan rijdt u in 10 minuten naar de A1 en de A27. Daardoor zijn Amersfoort, Amsterdam en Utrecht goed en snel bereikbaar. Voor de deur zijn veel parkeerplekken en als u een wat grotere onderneming heeft en vaak moet laden en lossen, kunt u gebruikmaken van het laaddock op Bedrijvenpark Kabelweg Huizen! Ook met het openbaar vervoer kunt u, uw bezoek en uw medewerkers prima uit de voeten. De bus stopt om de hoek. Buslijn 100 rijdt via Huizen van Bussum naar Hilversum.

5 voordelen van een kantoor of bedrijfsruimte aan de Kabelweg in Huizen:

  1. Verschillende grootte werkunits en kantoren.
  2. Lage huurprijzen.
  3. Volop parkeergelegenheid.
  4. Goed bereikbaar vanaf de A1 en de A27.
  5. Snel internet.

Routebeschrijvingen

FAQ: Bedrijvenpark Kabelweg Huizen

Menu