Vestig uw bedrijf in een kantoor of bedrijfsruimte op Gooisekant

Een kantoor of bedrijfspand aan de Gooise kant van Almere is ideaal. Hiervandaan zijn Amsterdam, ’t Gooi en Lelystad snel aan te rijden. Aantrekkelijk? Verken dan de mogelijkheden op bedrijventerrein Gooisekant in Almere Stad West. Het hoogwaardige bedrijvenpark is een perfect bereikbare zichtlocatie. Met 2 minuten rijd u vanaf de A6 het bedrijventerrein op. U snapt waarom bedrijven als Hocras en Studio 11 zich hier gevestigd hebben in een mooi bedrijfspand.

Samen met Siewe Zakelijk het perfecte bedrijfspand of kantoor vinden

Op dit moment is er nog één kavel van 2.457 m2 beschikbaar aan de Televisieweg. Maar het kan ook zijn dat u op zoek bent naar een bestaande kantoorruimte, bedrijfspand of bedrijfsruimte. Dan helpt Siewe Zakelijk u graag bij deze zoektocht. Wij hebben de kennis en de contacten én misschien nog wel belangrijker, wij hebben er plezier in om ondernemersdromen waar te maken. We luisteren goed,  vragen door en denken mee.

Gemengd bedrijventerrein met op sommige delen alleen kantoren

Gooisekant en Gooise Poort vormen samen een bedrijventerrein van 52,4 hectare. Het is een gemengd park, met op sommige delen alleen kantoren. Door het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen (KVO-B)-certificaat, ondernemersvereniging Gooisekant en de VBA Ondernemerskring Gooisekant onderneemt u hier niet anoniem. Ondernemers die op Gooisekant een bedrijfspand hebben, kennen elkaar doorgaans. Op Gooisekant en Gooise Poort geldt een milieucategorie van 3 en er is een glasvezelnetwerk aanwezig. We nodigen u van harte uit de bedrijfsruimten en het terrein zelf eens te gaan bekijken, eventueel samen met een makelaar van Siewe Zakelijk. Dan kan u met eigen ogen zien, hoe de belofte van ‘hoogwaardig bedrijvenpark’ wordt waargemaakt.

Aanbod Gooisekant Almere

Sportief ondernemen op Gooisekant

Bijzonder aan Gooisekant in Almere Stad is dat er in de panden langs de Televisieweg twee sportscholen gevestigd zijn. Ideaal als u voor of na het werk behoefte hebt aan een sportieve workout. U kunt trouwens ook de A6 onderdoor steken voor een lekkere wandeling in het grote Kromslootpark. Even nieuwe energie opdoen. Zoals u mag verwachten van een bedrijventerrein is er kleinschalige horeca aanwezig. Fijn aan deze locatie is dat in de naastgelegen Literatuurwijk ook diverse voorzieningen zijn.

Bereikbaarheid en ligging kantoren en bedrijfspanden Gooisekant

De kantoren en bedrijfsruimten op Gooisekant zijn uitstekend bereikbaar, zowel met de auto als het openbaar vervoer. Het terrein is een langgerekt gebied langs de A6 en daarom hebben veel bedrijfspanden een zichtlocatie. Vanaf de A6 rijd u in 3 minuten het terrein op. Op de bedrijfskavels is voldoende parkeergelegenheid. Reist u met het openbaar vervoer? Met de stadsbus bereikt u het terrein in 10 minuten vanaf station Almere Centrum.

Routebeschrijving

FAQ: bedrijventerrein Gooisekant in Almere

Menu