Kantoren, bedrijfsruimten en bedrijfspanden op Het Ambacht

Een kantoor en bedrijfspand in het leukste ‘dorp’ van Almere? Verdiep u in Het Ambacht. Dit bedrijventerrein ligt in Nobelhorst en heeft, net als de rest van de wijk, een dorpsachtige setting en duurzame uitstraling. En wat ook bijzonder is, aan de rand van Het Ambacht bevinden zich ook diverse woon-werkwoningen. Het kleinschalige karakter van de bedrijfsruimten en kantoorpanden typeert Het Ambacht. Het bedrijventerrein is dan ook bedoeld voor bedrijven met een lage milieubelasting/milieucategorie.

Siewe helpt u een geschikt bedrijfspand, bedrijfsruimte of kantoor te vinden

Heeft u een kleine drukkerij, cateringbedrijf, installatiebedrijf, maatschappelijke instelling of bedrijf in de dienstverlening? Voel u welkom op Het Ambacht! Ook kleinschalige kantoren zijn toegestaan. Siewe Zakelijk helpt ondernemers bij hun zoektocht naar een geschikte bedrijfsruimte of kantoorpand. Wij kennen niet alleen Het Ambacht én het aanbod goed; onze bedrijfsmakelaars hebben een uitstekend netwerk in heel Almere. We weten wat er speelt en wat er beschikbaar is of komt. Die kennis zetten we graag voor u in, zodat u zich kunt focussen op uw core business.

De bedrijfsruimten op Het Ambacht zijn zeer goed bereikbaar

Het dorpse en kleinschalige karakter is niet het enige pluspunt van Het Ambacht. De kantoren en bedrijfsruimten zijn ook nog eens zeer goed bereikbaar voor auto’s en vrachtwagens Het Ambacht ligt namelijk heel dicht bij de A6 en A27. De ontsluiting vindt plaats via de Laan en de wijkontsluitingsweg tussen Vinkwegbuurt en bedrijventerrein. In de buurt is er een bushalte. De bus rijdt in een half uur naar Almere Centrum. Verder zijn er in Nobelhorst diverse kleinschalige voorzieningen waar je als ondernemer en medewerkers gebruik van kunt maken. Zin om in de pauze even een frisse neus te halen? De kantoren en bedrijfspanden van Het Ambacht worden omgeven door prachtige natuur.

De kantoren en bedrijfspanden van Het Ambacht staan in een mooie setting

Tot slot is het goed om te weten dat er bij de realisatie van de kantoren en bedrijfsruimten in Het Ambacht veel aandacht is besteed aan het uiterlijk van de gebouwen én de inrichting van de openbare ruimte. Zo zijn de voorkanten van de gebouwen altijd georiënteerd naar de weg en de groengebieden. Parkeren en laden-lossen vinden zo veel mogelijk op het achterste gedeelte van de kavel plaats. Aan de zijde van de Vinkwegbuurt zijn woonwerkcombinaties voorzien om de overgang tussen wonen en werken zo geleidelijk mogelijk te maken. Lange gesloten gevels zijn hier dan ook niet wenselijk. De sfeer is een mix van ambachtelijk, stoer, robuust en transparant/glas.

Routebeschrijving

FAQ: bedrijventerrein Het Ambacht Almere

Menu