Het aanbod van kantoren en bedrijfsruimten op Veluwsekant

Bent u op zoek naar een kantoor of bedrijfsruimte op een perfect bereikbare plek? Veluwsekant is een van de best bereikbare bedrijventerreinen in Almere. Het langgerekte gebied strekt zich uit langs de A6 en is vanaf de snelweg met 2 minuten bereikbaar. Veel kantoren en bedrijfspanden hebben een zichtlocatie en dat trekt bedrijven met naam. Van der Valk heeft op Veluwsekant een Hotel-restaurant en het Cube Fashion Centre is een markant landmark. Verder hebben zich op het bedrijventerrein veel autodealers gevestigd.

Een kantoor of bedrijfspand op Veluwsekant? Siewe Zakelijk helpt!

Wilt u ondernemen op het populaire Veluwsekant? En bent u op zoek naar een kantoor of bedrijfspand dat past bij de visie op jouw bedrijfsvoering? Siewe Zakelijk helpt ondernemers met het vinden van een passende bedrijfsruimte. Dat kan op Veluwsekant, maar wellicht ook op een ander bedrijventerrein. Wij gaan met u in gesprek en achterhalen waar precies behoefte naar is. Vervolgens zetten we ons grote netwerk en onze kennis van de bedrijventerreinen in om voor jou de geschikte ondernemerslocatie te vinden. Vraag ons naar de mogelijkheden voor een kantoor of bedrijfspand op Veluwsekant.

De bedrijfspanden van Veluwsekant vallen op

Veluwsekant ligt direct aan de A6 en langs de aanrijroute richting het centrum van Almere. Dat maakt dat deze ondernemerslocatie populair is bij autodealers en bedrijven die zich richten op de particuliere markt. De autobedrijven bevinden zich met name aan de oostkant (bij de entree waar Autoradam huisvest). Naast de grotere bedrijven zijn er op Veluwsekant ook 6 bedrijfsverzamelgebouwen. Het Cube Fashion centre is er daar een van. Veluwsekant is ongeveer 23 hectare groot en het bedrijventerrein is geschikt voor bedrijven tot en met milieucategorie 3. Doordat Veluwsekant direct grenst aan de Filmwijk en de Danswijk, kunt u terecht voor allerlei voorzieningen in deze wijken. Ook is er in de buurt volop groen om even een wandeling te maken in de pauze.

Bereikbaarheid bedrijfsruimten en kantoren op Veluwsekant

De kantoren en bedrijfsruimten op Veluwsekant zijn uitstekend bereikbaar. Vanaf de A6 (afslag Almere-Stad) rijdt u de Dreef op en bij de eerste rotonde slaat u direct af naar Veluwsekant. De westkant wordt gemarkeerd door het Van der Valk hotel en het Fashioncenter. In het westelijk deel stopt de bus die in 11 minuten naar Station Almere Centrum rijdt. Restaurant Het Gouden Huis en Autoradam (tanken, wassen, auto huren en shop) geven de oostkant haar gezicht. De ruime opzet zorgt ervoor dat groot vervoer ook gemakkelijk navigeert over het terrein. Parkeerplaats is er voldoende.

Aanbod Veluwsekant Almere

Routebeschrijving

FAQ: bedrijventerrein Veluwsekant in Almere

Menu